Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 16 martie 2022. Câștig de peste 300 de lei cu meciuri din Champions League

Biletul zilei de miercuri, 16 martie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din optimile Champions League.
15.03.2022 | 21:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 16 martie 2022 Castig de peste 300 de lei cu meciuri din Champions League
Biletul zilei de miercuri, 16 martie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din optimile Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din manșa retur a optimilor de finală ale Champions League care au favorite clare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,33 la Betano şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Juventus Torino – Villarreal, care va începe la ora 22:00. ”Bătrâna Doamnă” a scos o remiză în Spania și nici nu concepe să nu ajungă în faza următoare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este OSC Lille – Chelsea Londra, care are startul tot la ora 22:00. În ciuda tuturor problemelor apărute în ultima perioadă, englezii se află la adăpostul victoriei liniștitoare din tur.

Cotă de 1,65 de la Juventus – Villarreal pentru biletul zilei

Italienii sunt într-o revenire de formă extraordinară în acest an, în care nu au pierdut niciun meci, dacă nu punem la socoteală Supercupa Italiei, acolo unde au cedat în fața Interului în prelungiri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Transferul lui Dusan Vlahovic s-a dovedit extrem de inspirat, sârbul revitalizând complet atacul ”Bătrânei Doamne”. De altfel, el a reușit în tur cel mai rapid gol al sezonului din Champions League, chiar la meciul său de debut în această competiție.

Însă, trupa lui Unai Emery, care sezonul precedent a câștigat neașteptat Europa League, este greu de răpus. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Lille – Chelsea aduc o cotă de 2,02

Londonezii traversează cea mai neagră perioadă din ultimii 20 de ani după sancțiunile primite de patronul Roman Abramovich, și care se răsfrâng și asupra echipei, dar antrenorul Thomas Tuchel rămâne un optimist incurabil.

Chiar dacă în acest moment aproape nimeni nu mai crede că Chelsea poate repeta performanța din sezonul precedent când a câștigat Champions League, returul cu Lille pare la îndemână și asta datorită și victoriei lejere cu 2-0 de pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT

Lille este departe de forma arătată anul trecut, când i-a ”furat” titlul lui PSG în Ligue 1, dar acasă, cu un public frenetic în spate, trupa lui Jocelyn Gourvennec poate pune probleme oricui. Pentru acest joc, am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,02 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 333 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,65 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri” în meciul Juventus Torino – Villarreal și o cotă de 2,02 pentru ”peste 2,5 goluri” la OSC Lille – Chelsea Londra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,33. Numai bună pentru un câștig de 333 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT