Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri 17 ianuarie. Câștig de 420 de lei

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 17 ianuarie, ne poate aduce un câștig de 420 de lei, cu două meciuri din Cupa Angliei și Cupa Spaniei la fotbal.
16.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 17 ianuarie Castig de 420 de lei
Posibil câștig de 420 de lei cu biletul zilei de miercuri la pariuri. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Două meciuri de fotbal programate miercuri în Europa ne pot aduce un câștig de aproape 420 de lei cu biletul zilei la pariuri, dacă alegem să mizăm pe el suma de 100 de lei. Partidele sunt din Cupa Angliei și Cupa Spaniei, iar cota totală pe care am obținut-o de la SUPERBET este de 4,40.

Cotă de 2,05 pe biletul zilei de miercuri la pariuri de la Everton – Crystal Palace

Primul meci selectat de noi pentru biletul zilei de miercuri, 17 ianuarie, la pariuri vine din Cupa Angliei și le pune față în față pe Everton și pe Crystal Palace. Partida este o rejucare din 32-ini și va începe la ora 21.45. În tur, a fost 0-0 pe terenul lui Crystal Palace.

ADVERTISEMENT

Cu mari probleme de ordin financiar, din cauza cărora riscă o nouă depunctare în Premier League, Everton nu stă foarte bine nici din punct de vedere sportiv. În campionat e în zona retrogradării, din cauza penalizării de 10 puncte, iar singura rază de speranță vine din Cupă, unde are șansa să treacă în turul următor. Joacă pe teren propriu și, teoretic, are prima șansă.

Nici Crystal Palace nu stă foarte bine în Premier League, așa că vine la Liverpool cu gândul de a se revanșa în Cupă. Chiar dacă în primul joc am avut parte de un egal fără goluri, credem că de data aceasta lucrurile vor sta complet diferit. Mai ales că, între timp, Everton a mai înregistrat un 0-0 în urmă cu trei zile, în campionat cu Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Fiind greu de crezut că acest rezultat se va repeta, ne așteptăm la un meci cu goluri, posibil în ambele porți. Și cum e foarte posibil să se înscrie în ambele reprize, vom miza pe pronosticul „interval goluri 1-3 goluri în fiecare repriză”, care are la SUPERBET o frumoasă cotă de 2,05, ce nu trebuie ratată.

Osasuna – Real Sociedad aduce o cotă de 2,15 pentru biletul zilei de miercuri la pariuri

A doua alegere pentru biletul zilei de miercuri, 17 ianuarie, la pariuri este din Cupa Spaniei, unde la acest mijloc de săptămână sunt programate partidele din cadrul optimilor de finală. Meciul selectat de noi este Osasuna – Real Sociedad, care va începe la ora 22.00.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă oaspeții par ușor favoriți, nu ne vom hazarda pe un solist la acest joc, mai ales că e vorba de o manșă unică. Vom merge tot pe varianta golurilor, deoarece avem în față două formații care, de obicei, înscriu cam meci de meci.

La fel cum s-a întâmplat și în ultimele confruntări directe, când am avut parte de goluri în ambele porți. Și de aceea, ne vom opri la prononosticul „ambele marchează”, care are o frumoasă cotă de 2,15 la SUPERBET.

ADVERTISEMENT

Câștig de 420 de lei cu biletul zilei la pariuri

biletul zilei
Biletul zilei la pariuri, miercuri 17 ianuarie

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la SUPERBET o cotă de 2,05 pentru pronosticul „interval  goluri 1-3 în fiecare repriză” la meciul Everton – Crystal Palace și o cotă de 2,15 pentru „ambele marchează” la Osasuna – Real Sociedad, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,40. Numai bună pentru un câștig de aproximativ 420 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT