Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 noiembrie 2021. Meciurile de la Turneul Campionilor ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 450 de lei

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 17 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de la Turneului Campionilor.
16.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 17 noiembrie 2021 Meciurile de la Turneul Campionilor ne aduc la Gets Bet un castig de peste 450 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri de tenis, în care joacă unii dintre cei mai buni sportivi ai momentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,51 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Novak Djokovic – Andrey Rublev, din etapa a 2-a a Grupei Verzi de la Turneul Campionilor. Este o partidă în care se vor afla fațăp în față câștigătorii din prima rundă.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Stefanos Tsitsipas – Casper Ruud, tot din Grupa Verde a competiției de la Torino. Învinși în primele meciuri, cei doi își joacă ultima șansă pentru a rămâne în cursa spre semifinale.

Cotă de 2,15 de la Djokovic – Rublev pentru biletul zilei

Novak Djokovic, care a trăit o bucurie imensă după calificarea Serbiei la Cupa Măndială de fotbal, a început cu dreptul Turneul Campionilor și s-a impus în două seturi în fața tânărului Casper Rudd, care însă l-a ”chinuit” destul de mult în primul act.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Rublev a detonat ”bomba” primei etape și a trecut surprinzător cu un dublu 6-4 de grescul Stefanos Tsitsipas, iar acum și-a pus în gând să-l ”răpună” și pe liderul clasamentului ATP la prima lor întâlnire directă.

Cine învinge în această partidă își asigură biletele pentru semifinale și se știe că astfel de meciuri îi plac lui ”Nole”. În acest condiții, am ales pronosticul ”sub 20,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Meciul Tsitsipas – Ruud aduce o cotă de 2,10

Întâlnirea dintre Stefanos Tsitsipas și Casper Ruud poate fi numit simplu și meciul ultimei speranțe. După înfrângerile suferite la debut, cine pierde și acest al doilea joc își poate lua adio de la Turneul Campionilor.

După finala pierdută la Roland Garros, Tsitsipas, considerat unul dintre cei mai buni jucători ai noii generații, nu-și poate permite să rateze și ultimul obiectiv pe 2021, chiar dacă norvegianul s-a dovedit un jucător tenace tot sezonul.

ADVERTISEMENT

Marele dezavantaj al lui Ruud este lipsa experienței și de acest lucru ar putea profita grecul. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”victorie Tstsipas în 2 seturi”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,10.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 451 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”sub 20,5 game-uri” în meciul Novak Djokovic – Andrey Rublev și o cotă de 2,10 pentru ”victorie Tsitsipas în 2 seturi” la Stefanos Tsitsipas – Casper Ruud, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,51. Numai bună pentru un câștig de 451 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT