Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 21 februarie 2024. Câștig de 744 de lei

Biletul zilei de miercuri, 21 februarie 2024, poate aduce un câștig de 744 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League.
20.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 21 februarie 2024 Castig de 744 de lei
Biletul zilei de miercuri, 21 februarie 2024, poate aduce un câștig de 744 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe ultimele două întâlniri din prima manșă a optimilor de finală din Champions League, în care se joacă pe muchie de cuțit. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,44 la Favbet și așteptăm un profit deosebit.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Napoli – FC Barcelona, care începe la ora 22:00. Este un duel între două echipe care au un sezon mai degrabă cenușiu în întrecerile interne.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Porto – Arsenal Londra, programată tot de la ora 22:00. ”Tunarii” sunt mari favoriți, însă în Portugalia nu se câștigă atât de ușor.

Cartonașele de la Napoli – Barcelona aduc o cotă de 3,25

Napoli este departe de forma arătată în sezonul precedent când a câștigat titlul după o lungă pauză și a schimbat deja doi antrenori: Rudi Garcia și Walter Mazzarri. Astfel că la întâlnirea cu catalanii pe bancă va sta noul tehnician Francesco Calzona.

ADVERTISEMENT

Nici Barcelona nu este departe de situația napoletanilor. Cu 10 puncte în spatele marii rivale Real Madrid, catalanii și-au luat adio de la titlu, iar Xavi și-a anunțat plecarea la finalul stagiunii.

Este practic un duel al răniților în care pare totuși că italienii suferă mai tare. În aceste condiții, am ales pronosticul ”Napoli primește mai multe cartonașe în prima repriză”, pentru că și cota de 3,25 oferită de Favbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,29 de la FC Porto – Arsenal pentru biletul zilei

Trupa lui Mikel Arteta are speranțe mari în acest sezon că poate ajunge în fazele finale ale Champions League, mai ales că jocul echipei dă încredere și în campionat ține aproape de rivalele Liverpool și Manchester City.

Porto parcă nu mai are aplombul din anii trecuți, însă pe Dragao rămâne o formație imprevizibilă. Mai ales că le-a mai rămas doar această competiție, pentru că în campionat pare că au pierdut lupta cu Benfica și Sporting.

ADVERTISEMENT

”Tunarii” vor să tranșeze calificarea încă din tur, așa că este de așteptat să înceapă în forță jocul de la Porto. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist la pauză”, care are la Favbet o cotă de 2,29.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 744 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 3,25 pentru pronosticul ”Napoli primește mai multe cartonașe în prima repriză” în meciul Napoli – FC Barcelona și o cotă de 2,29 pentru ”2 solist la pauză” la FC Porto – Arsenal Londra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,44. Numai bună pentru un câștig de 744 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT