Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 ianuarie 2024. Câștig de 465 de lei

Biletul zilei de miercuri, 24 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 465 de lei cu ajutorul a patru meciuri, dintre care un meci de tenis de la Australian Open.
23.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 24 ianuarie 2024 Castig de 465 de lei
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 ianuarie 2024. Câștig de 465 de lei
ADVERTISEMENT

Primul meci de pe biletul zilei pe care îl vom paria va fi duelul de la feminin dintre Linda Noskova și Dayana Yastremska. Copilul minune al Cehiei nu mai este tocmai copil, deși la cei 19 ani ai săi e departe de a fi considerată un veteran.

Duel tare la Australian Open între Noskova și Elena Rybakina

Cert e că Noskova are prima șansă aici, cu o formă de invidiat pe hard, 9-1 raportul victoriilor față de cel al înfrângerilor. Trecem pe lista victimelor Noskovei pe Iga Swiatek sau pe Elena Rybakina, iar tabloul e complet.

ADVERTISEMENT

De altfel, nici Yastremsska nu este un adversar de neglijat, însă totul indică spre o victorie a tinerei din Cehia, la o cotă de 1.48. Partida este programată la 3 dimineața, însă probabil va începe mai târziu. A doua partidă a zilei, cel puțin cronologic, este meciul de hockei dintre Koovee și Jokerit.

Practic a doua ligă din Finlanda, în care faimoasa echipă Jokerit a ajuns, în semn de protest, după ce războiul din Ucraina a cam dat peste cap KHL-ul rusesc, acolo unde Jokerit era o prezență constantă. Acum, cu toate că nu mai este o super echipă, Jokerit rămâne cel puțin o forță la acest nivel.

ADVERTISEMENT

Koovee are printre cele mai slabe apărări din campionat și o rată foarte mare de a primi gol în prima perioadă, astfel că aceasta va fi opțiunea: Jokerit să înscrie în prima perioadă, la o cotă de 1.41. În 4 din 5 cazuri, Jokerit reușește să înscrie în prima perioadă (repriză) în astfel de situații.

Al treilea meci al zilei este tot o partidă de hockei, de data aceasta din Danemarca. Un alt campionat unde se înscriu multe goluri și un duel între o echipă de top a ligii, Herning Blue Fox și una dintre cele mai slabe echipe, Herlev. Pe același scenariu ca și cel precedent, vom merge pe gol marcat de Herning în prima perioadă, la o cotă de 1.40.

ADVERTISEMENT

Ultima partidă a zilei și probabil cea mai interesantă rămâne duelul dintre Bayern Munchen și Union Berlin. Povestea berlinezilor e deja cunoscută, o formație care anul trecut făcea senzație, dar acum se chinuie să se salveze de la retrogradare. Dacă mai luăm în considerare că Bayern are cel mai tare atac din Bundesliga, iar Union printre cele mai slabe apărări, orice alt scenariu decât multe goluri pentru Bayern, ar fi o surpriză.

Biletul zilei 24 ianuarie 2024
Biletul zilei 24 ianuarie 2024

Cel mai probabil primul 11 va arăta astfel pentru Bayern: Neuer – Laimer, Upanecano, De Ligt, Davies – Kimmich, Goretzka – Coman, Musiala, Sane – Kane. Cât despre Union Berlin, aceștia se vor baza pe Ronnow – Knoche, Vogt, Leite – Juranovic, Haberer, Kral, Aaronson, Gosens – Kaufmann, Volland. Așadar, aici vom merge pe Bayern să înscrie în ambele reprize, la o cotă de 1,59, mult mai atractivă decât clasicul peste 2,5.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT