Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 mai 2023. Posibil câștig de 448 de lei cu meciuri din Italia și Anglia

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 mai 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 448 lei cu ajutorul a două meciuri din Italia și Anglia.
23.05.2023 | 22:20
Biletul zilei la pariuri miercuri 24 mai 2023 Posibil castig de 448 de lei cu meciuri din Italia si Anglia
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 mai 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 448 de lei cu meciuri din Italia și Anglia. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Miercuri, 24 mai, este programat un meci ce se anunță extrem de spectaculos în Premier League. În aceeași zi se va disputa finala Cupei Italiei, de asemenea, foarte ofertantă pentru biletul zilei la pariuri. Am construit o cotă totală de 4.71 la Winner, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 448 de lei, dacă vom miza 100 de lei.

Fiorentina – Inter ne pune la dispoziție o cotă de 2.60 pe biletul zilei la pariuri

Fiorentina și Inter se înfruntă pe Stadio Olimpico pentru câștigarea trofeului Cupei Italiei. Partida care îl va avea la centru pe Massimiliano Irrati este programată miercuri, 24 mai, de la ora 22:00. În ultima partidă directă, care s-a desfășurat la începutul lunii aprilie, Fiorentina s-a impus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Fiorentina se află pe locul 11 în Serie A, fără șanse la cupele europene, însă departe de zona retrogradării. Totuși, gruparea antrenată de Vincenzo Italiano are șansa să încheie sezonul cu un trofeu. Gruparea viola o înfruntă pe Inter în finala Cupei Italiei.

Fiorentina a intrat în competiție direct în optimi și le-a învins în drumul spre finală pe Sampdoria, Torino și Cremonese. În ultimul act, misiunea va fi mult mai grea, deoarece vor da peste Inter, nimeni alta decât finalista din acest sezon a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

În optimile Cupei Italiei, „nerazzurrii” au trecut de Parma, iar în sferturi și semifinale de Atalanta, respectiv Juventus. Vom alege varianta „X2 și 3+”, care are la Winner o cotă de 2.60, foarte ofertantă.

Brighton – Manchester City sare în ajutor cu o cotă de 1.81 pe biletul zilei la pariuri

Manchester City și-a apărat cu succes titlul cucerit sezonul precedent în Premier League. Pentru echipa antrenată de Pep Guardiola urmează disputa restantă din etapa a 32-a împotriva lui Brighton, care va avea loc miercuri, 24 mai, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Manchester City poate realiza „tripla” în acest final de sezon. Calificată în finala Cupei Angliei și în finala Ligii Campionilor, echipa de pe Etihad este deja campioană în Premier League. „Cetățenii” au un avans de șapte puncte și un meci în minus în fața lui Arsenal. „Tunarii” mai au doar un meci de jucat în actuala stagiune de Premier League.

De cealaltă parte, Brighton se luptă în finalul sezonului pentru un loc în grupele unei cupe europene. Revelația sezonului în Premier League, alături de Newcastle, Brighton se află pe locul 6, cu 61 de puncte în 36 de partide. Vom alege varianta „2 solist”, care are o cotă de 1.81 la Winner.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 24 mai 2023, aduce un posibil câștig de 448 lei

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 mai 2023.
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 mai 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Winner o cotă de 2.60 pentru pronosticul „X2 și 3+” în meciul Fiorentina – Inter și o cotă de 1.81 pentru „2 solist” la Brighton – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4.71. Numai bună pentru un câștig de 448 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT