Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 3 aprilie 2024. Câștig de 396 de lei

Biletul zilei de miercuri, 3 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 396 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa României și Premier League.
02.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 3 aprilie 2024 Castig de 396 de lei
Biletul zilei de miercuri, 3 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 396 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa României și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Cupa României și campionatul Angliei, în care se întâlnesc formații cu aspirații înalte. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,96 la Mozzart Bet și așteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Universitatea Cluj – FC Hermannstadt, din sferturile de finală ale Cupei României, care începe la ora 21:00. Două echipe valoric egale dau o bătălie pentru intrarea în careul de ași.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester City – Aston Villa, din etapa a 21-a din Premier League, programată de la ora 22:15. Presiunea este foarte mare pe ”cetățeni”, care sunt în lupta la titlu.

Golurile de la Universitatea Cluj – Hermannstadt aduc o cotă de 1,93

Cele două formații au ratat la mustață prezența în play-off-ul din campionat și și-au stabilit ca obiectiv câștigarea Cupei României, mai ales că există un oarecare culoar în acest sezon pentru a reuși.

ADVERTISEMENT

”Șepcile roșii” par a avea un ușor avantaj prin prisma faptului că se află într-o perioadă de grație cu 8 meciuri consecutive fără înfrângere, dar și pentru că Neluțu Sabău are un lot cu mai multă experiență decât Marius Măldărășanu.

Sibienii vin după eșecul cu scandal de la Voluntari, în urma căruia au fost acuzați că nu și-au apărat corect șansele, iar asta ar putea să afecteze moralul jucătorilor. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: impar”, care are la Mozzart Bet o cotă de 1,93.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,05 de la Manchester City – Aston Villa pentru biletul zilei

După tripla istorică realizată în sezonul precedent, trupa lui Pep Guardiola pare că se îndepărtează de titlu în acest an, după remiza fără goluri de pe Etihad cu Arsenal, care a făcut ca distanța față de Liverpool să crească la 3 puncte.

Lipsit de câteva piese de bază, managerul spaniol va trebui să găsească soluțiile cele mai bune în duelul cu conaționalul său Unai Emery, care are un sezon absolut fantastic la cârma celor de la Villa.

ADVERTISEMENT

Trupa din Birmingham trage tare pentru a-și menține locul în Top 4, dar pentru a scoate ceva cu City are nevoie de o defensivă de fier. În aceste condiții, am ales pronosticul ”minim o echipă nu înscrie”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Mozzart Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 396 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Mozzart Bet o cotă de 1,93 pentru pronosticul ”total goluri: impar” în meciul Universitatea Cluj – FC Hermannstadt și o cotă de 2,05 pentru ”minim o echipă nu înscrie” la Manchester City – Aston Villa, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,96. Numai bună pentru un câștig de 396 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT