Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 7 februarie 2024. Câștig de 376 de lei

Biletul zilei de miercuri, 7 februarie 2024, poate aduce un câștig de 376 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Asiei și Cupa Spaniei.
06.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 7 februarie 2024 Castig de 376 de lei
Biletul zilei de miercuri, 7 februarie 2024, poate aduce un câștig de 376 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Asiei și Cupa Spaniei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Cupa Asiei și Cupa Spaniei, în care se joacă pentru un loc în marile finale ale acestor competiții. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,76 la MaxBet și așteptăm un profit satisfăcător.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Iran – Qatar, din semifinalele Cupei Asiei, care începe la ora 17:00. Specialiștii cred că este jocul în care se întâlnesc cele mai bune două echipe ale continentului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atletico Madrid – Athletic Bilbao, din prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei, programată de la ora 22:30. Trupa lui Diego Simeone este mare favorită la cucerirea trofeului.

Cotă de 1,86 de la Iran – Qatar pentru biletul zilei

Cea de-a doua semifinală a Cupei Asiei pune față în față două echipe care încă de la începutul competiției au avut ca obiectiv câștigarea trofeului. Iranienii sunt văzuți ca fiind favoriți, în ciuda faptului că qatarezii sunt campionii en-titre și joacă pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

După trei victorii în faza grupelor, Iranul a trecut cu emoții de Siria în optimi. Însă, în sferturi au impresionat și au trecut de puternica formație a Japoniei cu un gol marcat din penalty la ultima fază.

Qatarezii au un parcurs similar cu al adversarilor din semifinale, cu victorii pe linie în grupă, dar au tremurat serios în sfertul cu Uzbekistan câștigat la loviturile de departajare. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri”, care are la MaxBet o cotă de 1,86.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Atletico aduce o cotă de 2,02

Madrilenii au devenit marii favoriți la câștigarea trofeului după ce în optimi au eliminat marea rivală Real, însă bascii din Bilbao se pot mândri și ei cu faptul că au trecut de celălalt colos al Spaniei, Barcelona.

Trupa lui Diego Simeone a avut ceva probleme în sferturi cu Sevilla, însă formația arată mult mai bine în acest sezon. Este de așteptat ca tehnicianul argentinian să arunce în luptă tot ce are mai bun, astfel că Horațiu Moldovan va fi, cel mai probabil, din nou pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Bilbao este o formație incomodă care se bate pentru locurile de Champions League, însă de pe Estadio Civitas Metropolitano se pleacă foarte rar cu ceva în desagă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,02 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 376 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri” în meciul Iran – Qatar și o cotă de 2,02 pentru ”1 solist” la Atletico Madrid – Athletic Bilbao, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,76. Numai bună pentru un câștig de 376 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT