Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 7 martie 2024. Câștig de 618 lei

Biletul zilei de joi, 7 martie 2024, poate aduce un câștig de 618 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Europa League și Conference League.
06.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 7 martie 2024 Castig de 618 lei
Biletul zilei de miercuri, 7 martie 2024, poate aduce un câștig de 618 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Europa League și Conference League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima manșă a optimilor de finală ale Europa League și Conference League, în care sunt implicate formații importante de pe bătrânul continent. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,18 la Favbet și așteptăm un profit decent.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul AS Roma – Brighton & Hove Albion, din Europa League, care începe la ora 19:45. Pe Olimpico se anunță un duel interesant între două echipe cu pretenții.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Dinamo Zagreb – PAOK Salonic, din Conference League, programată de la ora 22:00. Trupa lui Răzvan Lucescu are parte de o deplasare infernală în capitala Croației.

Victoria lui AS Roma aduce o cotă de 2,13

Chiar dacă nu este capul de afiș al optimilor de finală din Europa League, partida de la Roma se anunță pasionantă. Italienii sunt pe val după schimbarea lui Mourinho cu De Rossi, iar englezii sunt o formație croită pe ofensivă.

ADVERTISEMENT

Romanii au ajuns în acest punct după ce au trecut al treilea sezon la rând de Feyenoord. De această dată au avut parte de un adevărat thriller în play-off-ul pentru optimi, având nevoie de lovituri de departajare pentru calificare.

Trupa lui De Zerbi și-a câștigat grupa și a acces direct în această fază, însă echipa a scârțâit serios în ultima lună pe plan intern. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Favbet o cotă de 2,13.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,90 de la Dinamo Zagreb – PAOK Salonic pentru biletul zilei

În capitala Croației este așteptat un duel echilibrat între două echipe importante din zona balcanică, însă adevăratul show este așteptat în tribune. Se știe faptul că ambele galerii sunt extrem de pătimașe.

Răzvan Lucescu a reușit să termine pe primul loc cu PAOK sezonul regulat din Grecia și are un moral ridicat. Trupa din Salonic a impresionat și în faza grupelor din Conference League, pe care a câștigat-o cu 5 victorii și o remiză.

ADVERTISEMENT

După o calificare cu emoții din grupe, Dinamo Zagreb a produs supriza în play-off și a eliminat-o pe mult mai titrata Betis Sevilla. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist la pauză”, pentru că și cota de 2,90 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 618 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,13 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul AS Roma – Brighton & Hove Albion și o cotă de 2,90 pentru ”1 solist la pauză” la Dinamo Zagreb – PAOK Salonic, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,18. Numai bună pentru un câștig de 618 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT