Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 10 februarie 2024. Câștig de 385 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 10 februarie 2024, poate aduce un câștig de 385 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga.
09.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 10 februarie 2024 Castig de 385 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 10 februarie 2024, poate aduce un câștig de 385 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și României, în care sunt interese mari în partea superioară a clasamentelor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,85 la Betano și așteptăm un profit remarcabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Manchester City – Everton, din etapa a 24-a din Premier League, care începe la ora 14:30. Campioană are șansa să urce pe primul loc, cel puțin până când va juca și Liverpool.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este CFR Cluj – Rapid București, din runda a 25-a din SuperLiga, programată de la ora 21:15. Duel fascinant între două formații aflate în urmărirea liderului FCSB.

Cotă de 2,12 de la Manchester City – Everton pentru biletul zilei

Trupa lui Pep Guardiola pare că a trecut pe pilot automat în ultimele 3 luni, când nu a cunoscut înfrângerea și și-a trecut în palmares 11 victorii și doar un rezultate de egalitate surprinzător acasă cu Crystal Palace.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, ”caramelele” au avut o reacție de orgoliu după ce au primit penalizarea de 10 puncte, însă vraja pare că s-a rupt. Și asta pentru că echipa lui Sean Dyche nu a mai cunoscut victoria în ultimele 6 jocuri de campionat.

Odată cu revenirile lui Haaland și De Bruyne, și cu un Grealish care pare că a trecut peste problemele personale, City a reînceput să facă spectacol. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: peste 3,5”, pentru că și cota de 2,12 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la CFR Cluj – Rapid aduc o cotă de 1,82

O partidă între formațiile aflate pe locurile 2 și 3 în clasament suscită un interes uriaș, iar când vorbim de două echipe care au făcut investiții uriașe în ultimele perioade de mercato jocul pare a fi și mai interesant.

Clujenii au legat două victorii consecutive odată cu venirea pe banca tehnică a lui Adrian Mutu, însă oficialii clubului se tem de faptul că derby-ul ar putea fi influențat de greșelile de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii au un moral extraordinar după ce în 2024 au obținut trei victorii consecutive la limită, dintre care două cu goluri marcate în finalurile de joc. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Betano o cotă de 1,82.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 385 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,12 pentru pronosticul ”total goluri: peste 3,5” în meciul Manchester City – Everton și o cotă de 1,82 pentru ”ambele marchează” la CFR Cluj – Rapid București, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,85. Numai bună pentru un câștig de 385 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT