Sport

Jack Grealish a plătit 30.000 de euro pe un câine de pază după ce a fost jefuit!

După ce a fost jefuit în timpul unui meci din Premier League, Jack Grealish a plătit 30.000 de euro pe un câine de pază. Englezul și-a luat animalul ca măsură de protecție.
09.02.2024 | 15:50
Jack Grealish a platit 30000 de euro pe un caine de paza dupa ce a fost jefuit
După ce a fost jefuit, Jack Grealish a plătit 30.000 de euro pe un câine de pază. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce i s-au furat lucruri în valoare de peste un milion de euro, Jack Grealish a decis să își cumpere un câine de pază pe care a plătit 30.000 de euro. Englezul și-a luat această măsură de protecție în cazul în care va mai fi jefuit.

Jack Grealish a plătit 30.000 de euro pe un câine de pază după ce a fost jefuit!

Starul lui Manchester City este un mare iubitor de câini. Acest lucru l-a demonstrat și atunci când a semnat un contract de prelungire cu Aston Villa. În luna decembrie 2023, casa englezului a fost jefuită. Iar atunci i s-au furat bunuri în valoare de peste 1 milion de euro. Acest lucru s-a întâmplat când Manchester City juca în deplasare cu Everton, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

În urma infracțiunii, hoții nu au fost prinși. Dar ca măsură de protecție, Jack Grealish a plătit 30.000 de euro pe un câine de pază. Fotbalistul lui Pep Guardiola și-a mai luat un Malinois belgian de la o firmă de securitate. Acum, jucătorul are două exemplare din această rasă.

Jack Grealish a postat o fotografie cu doi dintre câinii săi, iar unul dintre aceștia este și animalul achiziționat după jaf. Fotbalistul și iubita sa din copilărie, Sasha, se mutaseră cu doar cinci zile înainte ca hoții să pătrundă în casa acestora.

ADVERTISEMENT

“Jack și familia lui au rămas traumatizați în urma raidului, dar nu vor lăsa să-i învingă. Jack și Sasha tocmai s-au mutat și așteaptă cu nerăbdare să își construiască o viață acolo.

Le este greu să știe că vinovații nu au fost prinși încă și s-ar putea să nu se confrunte niciodată cu justiția, dar țin capul sus. Postarea lui este o demonstrație de forță – atât pentru el, cât și pentru fanii săi”, a declarat o persoană apropiată de familia lui Grealish, potrivit celor de la The Sun.

ADVERTISEMENT

Grealish, uluit de jaful comis la vila

Jack Grealish a afirmat că este devastat de jaful produs la vila sa. Mai ales că la momentul producerii faptelor în casă se aflau membri ai familiei starului de la Manchester City.

”Nici nu pot să încep să explic cât de devastat sunt de spargerea care a avut loc la mine acasă acum câteva zile. Familia mea înseamnă totul pentru mine și nimic nu este mai important decât să-i știu în siguranță.

Aceasta a fost o experiență traumatizantă pentru noi toți. Sunt atât de recunoscător că nimeni nu a fost rănit. Am avut atât de multe experiențe și realizări uimitoare în ultimele 12 luni. Dar sincer să fiu, cel mai bun an din viața mea în fotbal nu mi se pare ceva pe care să-l sărbătoresc.

Oamenii care comit aceste crime teribile nu au idee despre daunele pe care le provoacă vieții oamenilor. Sper că vor fi găsiți și aduși în fața justiției, astfel încât nicio altă familie să nu treacă prin ceea ce am trecut noi”, a scris Grealish, pe contul de Instagram.