Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 aprilie 2024. Câștig de 853 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 853 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga.
12.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 13 aprilie 2024 Castig de 853 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 853 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și României, în care favoritele joacă pe teren propriu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 8,95 la Superbet și așteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Manchester City – Luton Town, din etapa a 33-a din Premier League, care începe la ora 17:00. ”Cetățenii” au o misiune facilă în fața unei formații fără prea mari pretenții.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești, din runda a 4-a a play-out-ului din SuperLiga, programată de la ora 21:30. Ambele formații visează o clasare cât mai sus.

Golurile de la Manchester City – Luton aduc o cotă de 2,80

Trupa lui Pep Guardiola continuă bătălia de la distanță cu Arsenal și Liverpool pentru titlu. City are un punct mai puțin decât rivalele și nu își permite pași greșiți, așa că ne așteptăm la o victorie facilă.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că ”cetățenii” vin după meciul infernal cu Real din Champions League și sunt mai mult cu gândul la returul de pe Etihad Stadium de la mijlocul săptămânii viitoare, însă adversarul nu poate pune probleme.

Este posibil ca managerul spaniol să-și menajeze câteva piese importante, dar acest lucru nu ar trebui să schimbe prea mult datele problemei. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 2-3”, care are la Superbet o cotă de 2,80.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,20 de la Universitatea Cluj – Petrolul pentru biletul zilei

Duelul de pe Cluj Arena este unul pasionant între două formații sensibil egale din punct de vedere valoric. Însă, ceea ce atrage atenția la acest joc este scandalul apărut după ultima etapă a sezonului regulat.

Atunci, Petrolul, care nu mai avea șanse la play-off, a pierdut acasă cu Sepsi OSK cu un gol luat extrem de ușor la ultima fază. În urma acelui gol, U Cluj, care s-a împiedicat la Voluntari, a ratat calificarea în finala campionatului.

ADVERTISEMENT

Primarul Emil Boc a făcut acuzații dure la adresa prahovenilor cum că nu și-ar fi apărat corect șansele, iar acum clujenii au ocazia să-și ia revanșa. În aceste condiții, am ales pronosticul ”pauză/final: 1/1”, pentru că și cota de 3,20 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 853 de lei

sup

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,80 pentru pronosticul ”interval goluri: 2-3” în meciul Manchester City – Luton Town și o cotă de 3,20 pentru ”pauză/final: 1/1” la Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,95. Numai bună pentru un câștig de 853 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT