Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 2 martie 2024. Câștig de 861 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 2 martie 2024, poate aduce un câștig de 861 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga.
01.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 2 martie 2024 Castig de 861 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 2 martie 2024, poate aduce un câștig de 861 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și României, în care joacă echipe cu ambiții la trofee. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 8,61 la Favbet și așteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Nottingham Forest – Liverpool, din etapa a 27-a din Premier League, care începe la ora 17:00. ”Cormoranii” trebuie să câștige pentru a-și menține fotoliul de lider.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Farul Constanța – CFR Cluj, din runda a 29-a din SuperLiga, programată de la ora 20:00. Este un duel între două legende ale fotbalului românesc: Gică Hagi și Adi Mutu.

Cotă de 2,64 de la Nottingham – Liverpool pentru biletul zilei

Întâlnirea de pe The City Ground este extrem de importantă pentru ambele formații. Gazdele se află în zona periculoasă a retrogradării și un nou eșec ar complica lucrurile și mai mult pentru că cel puțin Luton pare că nu a depus încă armele.

ADVERTISEMENT

”Cormoranii” au nevoie de victorie pentru continua să rămână în fruntea clasamentului din Premier League, deoarece marile rivale Manchester City și Arsenal așteaptă la cotitură orice pas greșit.

În așteptarea viitorului manager, care se speră a fi spaniolul Xabi Alonso, Liverpool vrea să se despartă de Jurgen Klopp cu un nou titlu. La acest meci vom miza pe varianta ”x solist la pauză”, care are la Favbet o cotă de 2,64.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Farul – CFR Cluj aduc o cotă de 3,26

La Ovidiu se anunță o partidă încinsă, deoarece ambele combatante au nevoie de puncte puse în joc. Farul lui Gică Hagi vine după eșecul cu U Cluj și mai trebuie să-și adauge la zestrea de puncte încă 3 pentru a-și asigura matematic calificarea în play-off.

De partea cealaltă, CFR-ul a pierdut 2 puncte uriașe în deplasarea de la Galați cu Oțelul, când a primit gol la ultima fază, și nu își mai permite pași greșiți dacă în play-off vrea să dea asaltul asupra liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

Se anunță un joc spectaculos, pentru că ”marinarii” sunt orientați către ofensivă, iar clujenii și-au schimbat puțin din optica defensivă după venirea lui Adi Mutu. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: peste 3,5”, pentru că și cota de 3,26 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 861 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,64 pentru pronosticul ”x solist la pauză” în meciul Nottingham Forest – Liverpool și o cotă de 3,26 pentru ”total goluri: peste 3,5” la Farul Constanța – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,61. Numai bună pentru un câștig de 861 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT