Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 20 aprilie 2024. Câștig de 764 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 764 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și Premier League.
19.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 20 aprilie 2024 Castig de 764 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 764 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și Premier League. Sursă foto: Cătălin CIUPUREANU/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Angliei, în care se joacă cu ambiții foarte mari. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,64 la NetBet și așteptăm un profit grandios.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul FC U Craiova – Dinamo, din etapa a 5-a a play-out-ului din SuperLiga, care începe la ora 17:30. Este un duel al suferinței și în același timp al ultimei speranțe pentru ambele echipe.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Wolverhampton Wanderers – Arsenal Londra, din runda a 34-a din Premier League, programată de la ora 21:30. ”Tunarii” nu au voie să mai facă pași greșiți dacă vor să rămână în lupta la titlu.

Cotă de 2,95 de la FC U Craiova – Dinamo pentru biletul zilei

Pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie se întâlnesc două formații în mare foame de puncte. Oltenii au cel mai slab parcurs de la revenirea în SuperLiga și cu un singur punct luat în 4 etape de play-out au ajuns direct pe loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, ”câinii” respiră după victoria ”furată” la ultima fază cu Poli Iași. Trupa lui Zeljko Kopic a început să spere că se poate salva direct și vine cu mare încredere pe terenul Craiovei.

În ciuda unor loturi impresionante, ambele echipe au linii de clasament dezastruoase, reușind doar câte 2 goluri în play-out. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: sub 1,5”, pentru că și cota de 2,95 oferită de NetBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Wolverhampton – Arsenal aduc o cotă de 2,59

Încă un an în care trupa lui Mikel Arteta pare că nu stăpânește finalul de sezon și este aproape de a rata toate obiectivele. Eliminată din Champions League, Arsenal a mai rămas doar cu gândul la campionat.

Însă, pentru ”tunari” urmează o perioadă extrem de grea. Aflați la 2 puncte în spatele liderului Manchester City, londonezii sunt cu moralul la pământ după eșecul din Europa și au și un program mult mai dificil în acest final de Premier League.

ADVERTISEMENT

Victoria este obligatorie pe terenul lui Wolverhampton, însă ”lupii” sunt greu de dovedit pe teren propriu. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri Arsenal: 0-1”, care are la NetBet o cotă de 2,59.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 764 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 2,95 pentru pronosticul ”total goluri: sub 1,5” în meciul FC U Craiova – Dinamo și o cotă de 2,59 pentru ”total goluri Arsenal: 0-1” la Wolverhampton Wanderers – Arsenal Londra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,64. Numai bună pentru un câștig de 764 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT