Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Câștig de 390 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 390 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Bundesliga și Cupa Africii pe Națiuni.
26.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 27 ianuarie 2024 Castig de 390 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 390 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Bundesliga și Cupa Africii pe Națiuni. Sursdă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire din campionatul Germaniei și o alta din Cupa Africii pe Națiuni, în care joacă formații orientate către ofensivă. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,90 la Betano și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Augsburg – Bayern Munchen, din etapa a 19-a din Bundesliga, care începe la ora 16:30. Bavarezii nu au voie să mai cedeze puncte pentru a nu pierde contactul cu Leverkusen.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Nigeria – Camerun, din optimile de finală ale Cupei Africii pe Națiuni, programată de la ora 22:00. Se poate spune apăsat că este un clasic al fotbalului de pe continentul negru.

Golurile de la Augsburg – Bayern aduc o cotă de 2,00

Bavarezii sunt încă în grafic pe toate planurile, însă avansul de 4 puncte pe care îl are Leverkusen în acest moment în campionat poate deveni unul cu adevărat îngrijorător dacă s-ar mări și după această etapă.

ADVERTISEMENT

Bayern merge WWK Arena din Augsburg cu mușchii la vedere așa cum îi stă bine unui club uriaș cu o situație financiară de invidiat, însă gazdele nu mai sunt de mult o formație care să se sperie cu una, cu două.

Trupa lui Jess Christian Thorup a pierdut ultimele 3 meciuri directe cu Bayern, însă de fiecare dată s-a luat la harță cu colosul Bundesligii. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: peste 3,5”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,95 de la Nigeria – Camerun pentru biletul zilei

Orice meci eliminatoriu de la un turneu final are o doză foarte mare de imprevizibil, iar întâlnirea de pe Stade Felix Houphouet-Boigny din Abidjan nu face abstracție, însă există niște parametri care indică Nigeria ca favorită.

Elevii lui Jose Peseiro au terminat neînvinși în faza grupelor, chiar dacă pe locul 2 la golaveraj după Guineea Ecuatorială, în timp ce ”Leii Neîmblânziți” au avut nevoie de o victorie în ultimele secunde în fața Gambiei pentru a prinde eliminatoriile.

ADVERTISEMENT

Nigeria are o forță ofensivă de invidiat, pe lângă superstarul Victor Osimhen în lot mai fiind câțiva atacanți de top care joacă în Europa. La acest meci vom miza pe varianta ”1x și peste 1,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,95.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 390 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”total goluri: peste 3,5” în meciul Augsburg – Bayern Munchen și o cotă de 1,95 pentru ”1x și peste 1,5 goluri” la Nigeria – Camerun, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,90. Numai bună pentru un câștig de 390 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT