Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 mai 2022. Mizăm pe finala Ligii Campionilor și pe fotbalul nordic pentru un câștig de 460 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 27 mai 2022, ne poate aduce un câștig de exact 460 de lei cu ajutorul finalei Ligii Campionilor dar și a unei partide din nordul Europei, acolo unde se dau goluri multe.
27.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 27 mai 2022 Mizam pe finala Ligii Campionilor si pe fotbalul nordic pentru un castig de 460 de lei
Liverpool și Real Madrid își dispută trofeul Ligii Campionilor 2022. Sursa foto: uefa.com
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 27 mai 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi cu care nu avem cum să dăm greș și vizăm un profit frumos de 460 de lei. Evident vom și argumenta pentru fiecare în parte alegerea făcută. Vorbim despre finala Ligii Campionilor și de un meci din campionatul Norvegiei. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,84 la Superbet.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 27 mai 2022, la pariuri, cu înfruntarea dintre Stromsgodset și Viking Stavanger, din eșalonul de elită al campionatului nordic. În Norvegia, de altfel la fel ca în majoritatea întrecerilor din nordul Europei, echipele sunt construite să joace extrem de ofensiv mizând aproape exclusiv pe spectacol și mai puțin pe rezultat.

ADVERTISEMENT

A doua propunere nu avea cum să fie alta decât finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid, indiscutabil cel mai așteptat meci al zilei de sâmbătă. Noi vom miza și în acest caz pe goluri, chiar dacă este un meci cu trofeul pe masă. Ambele oponente și-au demonstrat apetitul ofensiv atât în întrecerile interne, cât și în cea mai importantă competiție continentală intercluburi.

Cotă de 2,20 pe biletul zilei în disputa Stromsgodset – Viking

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 27 mai 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Stromsgodset și Viking Stavanger din campionatul Norvegiei, pornit la drum de puțină vreme. Se știe că în ”Țara fiordurilor” competiția fotbalistică se derulează pe sistemul primăvară – toamnă.

ADVERTISEMENT

Norvegia propune un campionat extrem de interesant pentru parior pentru că echipele nu se cramponează în a obține doar rezultate foarte bune, ci merg pe ideea unui fotbal spectaculos, ofensiv, în cele mai multe cazuri deschis oricărui rezultat. Tocmai de aceea este indicat să nu pariem pe victoria unei echipe, sau a celeilalte, adică este de evitat un rezultat fix, mai ales în prima jumătate a întrecerii.

Cele două oponente nu contrazic cele enunțate de noi mai sus. Viking este echipa mai bună, aparent, având și o vastă experiență internațională. Din acest punct de vedere și rezultatele din ultimele întâlniri directe o plasează pe echipa din Stavanger într-un ușor avantaj, lucru pe care am mizat în parte și noi atunci când am ales pontul pe care vi-l propunem.

ADVERTISEMENT

Însă, chiar dacă Viking ar trebui să fie la cârma jocului, trebuie să nu uităm că nordicii pot oricând să înscrie la foc automat și să întoarcă un rezultat defavorabil după primele 45 de minute de exemplu. Mizăm așadar pe ”X2 și peste 2,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 2,20.

Liverpool – Real Madrid ne aduce o cotă de 2,20 la biletul zilei

Liga Campionilor a ajuns la momentul în care își va desemna o nouă ”Regină”, iar aceasta se va alege dintre FC Liverpool și Real Madrid. Sunt două dintre cele mai spectaculoase echipe din lume, două grupări cu super-jucători capabili oricare dintre ei să decidă soarta unui meci, în acest caz și a unui trofeu, prin execuții magistrale.

ADVERTISEMENT

Liverpool – Real Madrid este exact genul de meci pe care și-l doresc pariorii, pentru că posibilitățile sunt multiple, chiar dacă noi am ales varianta cea mai plauzibilă, și cea mai aducătoare de profit. Vorbim de o înfruntare între două echipe care au cunoscut gustul succesului în cea mai importantă competiție continentală intercluburi și care nu au alt țel decât să-și ”aglomereze” și mai mult impresionantele vitrine cu trofee.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Fiind un meci cu trofeul pe masă, de obicei suntem tentați să mergem pe scoruri strânse, așteptând, eventual, ca învingătoarea să fie stabilită după executarea loviturilor de departajare. În acest caz suntem convinși că nu riscăm prea mult, poate chiar deloc, atunci când alegem varianta ”12 și 2-4 goluri în meci”, care are o cotă de 2,20 la Superbet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 460 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 27 mai 2022, la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,20 pentru pronosticul ”X2 și peste 2,5 goluri” în duelul dintre Stromsgodset și Viking și o cotă în oglindă, 2,20 pentru ”12 și 2-4 goluri în meci”, în disputa dintre Liverpool și Real Madrid care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 460 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT