Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 3 aprilie 2021. Câștig de peste 310 lei din Serie A

02.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 3 aprilie 2021 Castig de peste 310 lei din Serie A
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 3 aprilie 2021. Două meciuri din etapa a 29-a din Serie A, o cotă totală de 3,13 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 310 lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul dintre AC Milan și Sampdoria Genova, care va începe la ora 13:30. Gazdele încă visează să o detroneze pe rivala Inter din fruntea clasamentului, în timp ce genovezii par scăpați de grijile retrogradării.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Benevento – Parma, de la ora 16:00. Este una dintre ultimele șanse ale oaspeților de a păstra vie șansa salvării de la retrogradare, iar meciul este extrem de interesant mai ales că nici trupa lui Filippo Inzaghi nu este scăpată de emoții.

Meciul Milan – Sampdoria aduce o cotă de 2,20 la biletul zilei

Aflată la șase puncte în spatele liderului Inter, formația pregătită de Stefano Pioli nu are voie să mai facă pași greșiți pentru a nu ieși din lupta la titlu. Milan a avut două rezultate modeste la ultimele meciuri de acasă, așa că duelul cu Samp nu este deloc simplu.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Și asta pentru că echipa lui Claudio Ranieri stă liniștită la mijlocul clasamentului din Serie A și va veni la Milano extrem de relaxată. ”Rosso-nerii” au câștigat ultimele două meciuri directe cu Samp, ambele la Genova, dar la ultimul duel de acasă s-a terminat 0-0.

Se mai anunță un meci interesant și prin prisma faptului că formațiile vin după o pauză datorată echipelor naționale. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,20.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,42 pentru biletul zilei de la Benevento – Parma

Partida dintre Benevento și Parma se anunță un duel de totul sau nimic, în special pentru oaspeți care își joacă una dintre ultimele șanse de a rămâne în Serie A. Nici gazdele nu au siguranța salvării, așa că meciul va avea o miză uriașă.

Parmegianii se vor baza în continuare pe Dennis Man și Valentin Mihăilă, jucători ce au arătat o formă excelentă în ultima perioadă. Chiar și antrenorul Roberto D’Aversa i-a lăudat pe internaționalii români și a scos în evidență puncte forte ale celor doi.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de miza acestui meci, ne așteptă ca cele două formații să iasă la ofensivă încă din start în încercarea de a tranșa câștigătoarea. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 0,5 goluri în prima repriză”, pentru că și cota de 1,42 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 310 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,20 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul AC Milan – Sampdoria și o cotă de 1,42 pentru ”peste 0,5 goluri în prima repriză” la Benevento – Parma, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,13. Numai bună pentru un câștig de 313 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT