Fotbal international

Antrenorul Parmei, comparații între Dennis Man și Valentin Mihăilă: ”Va deveni devastator”

02.04.2021 | 11:36
Antrenorul Parmei comparatii intre Dennis Man si Valentin Mihaila Va deveni devastator
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Parma, Roberto D’Aversa, a făcut comparații între jucătorii Dennis Man și Valentin Mihăilă și a scos în evidență puncte forte ale celor doi internaționali români.

Man și Mihăilă s-au întors în Italia după ce au fost prezenți la meciurile naționalei României din preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii martie, impresarul Giovani Becali a dezvăluit că cei doi fotbaliști ar putea pleca în vară de la Parma, dacă echipa va retrograda în Serie B.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, lăudați de antrenorul Parmei

”Man și Mihăilă sunt jucători diferiți. Man e mai bun din punct de vedere tehnic, iar Mihăilă are calități superioare atunci când sunt spații. Mihăilă are o viteză excelentă, iar dacă reușește să fie mai cinic în careul advers, atunci va deveni devastator”, a declarat antrenorul Parmei când a fost întrebat de Valentin Mihăilă și Dennis Man.

ADVERTISEMENT

”Dennis, de partea cealaltă, trebuie să își folosească mai bine calitățile fizice. Și el este puternic, rezistă în dueluri. Mihăilă depune un efort considerabil, dar ulterior are nevoie să se odihnească în timpul meciurilor”, a mai spus Roberto D’Aversa.

Cotele lui Man și Mihăilă au explodat după ce au ajuns la Parma

În conferința de presă premergătoare meciului cu Benevento, care va avea loc sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 16:00, tehnicianul Parmei a explicat cum se poate salva formația sa de la retrogradare: ”Am ratat deja prea multe șanse, însă mai sunt 30 de puncte puse în joc și nu ne permitem să le risipim.

ADVERTISEMENT

Benevento are un moral foarte bun după victoria cu Juventus, de la Torino. Salvarea așa se obține, prin victorii pe terenuri grele, așa cum va fi sâmbătă. Pentru a ne salva avem nevoie de mai puțin de 40 de puncte, dar totul depinde de duelurile directe, chiar și ale noastre cu Torino, Cagliari sau Benevento”.

Cotele de piață ale lui Valentin Mihăilă și Dennis Man au explodat după transferurile în Italia, la Parma. Cea mai spectaculoasă creștere este a olteanului, care valorează acum cu 6 milioane de euro mai multe decât în octombrie 2020.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a atras multe laude după prestaţiile recente în tricoul Parmei. Fostul oltean a marcat două goluri în ultimele trei etape din Serie A şi este unul dintre jucătorii esenţiali din atacul italienilor.

ADVERTISEMENT