Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 30 decembrie 2023. Câștig de 367 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 30 decembrie 2023, poate aduce un câștig de 367 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League.
29.12.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 30 decembrie 2023 Castig de 367 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 30 decembrie 2023, poate aduce un câștig de 367 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 20-a a campionatului Angliei, în care joacă cele două mari formații din Manchester. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,67 la Betano și așteptăm un profit bun.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Manchester City – Sheffield United, care începe la ora 17:00. ”Cetățenii” vor să încheie anul 2023 cu o victorie în fața propriilor suporteri, care să-i mențină în plutonul fruntaș.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Nottingham Forest – Manchester United, programată de la ora 19:30. ”Diavolii roșii” trebuie să confirme succesul de la Birmingham pentru a se putea vorbi despre o revenire în lupta la Top 4.

Golurile de la Manchester City – Sheffield United aduc o cotă de 1,82

Trupa lui Pep Guardiola a avut un sezon intern cu multe sincope și așa se explică distanța destul de mare de primul loc. Managerul spaniol știe că așa a fost și sezonul precedent, dar pentru o nouă remontada istorică trebuie să-și capaciteze jucătorii.

ADVERTISEMENT

Și nu există un moment mai bun decât un meci cu codașa Sheffield United, care nu poate emite pretenții pe Etihad Stadium. Trupa lui Chris Wilder are doar 15 goluri marcate în acest sezon și e greu de crezut că vor izbuti ceva senzațional în fața campioanei en-titre.

Chiar dacă cel mai probabil nu se va putea baza pe Jack Grealish, afectat după ce la luxoasa sa vilă a avut loc un jaf în timp ce familia sa se afla înăuntru, Guardiola are înlocuitori pe măsură. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 3,5”, care are la Betano o cotă de 1,82.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,02 de la Nottingham Forest – Manchester United pentru biletul zilei

”Diavolii roșii” sunt pe un val de emoție pozitivă după victoria nebună cu Aston Villa. Pe un ”Old Trafford” ca un cazan încins, oamenii lui Erik ten Hag au revenit de la 0-2 și s-au impus cu 3-2, impulsionați de puștiul Garnacho.

După acest succes, Manchester United a reînceput să spere că poate prinde Top 4, care ar asigura un loc în sezonul viitor al Champions League, doar că de pe terenul ”pădurarilor” punctele se obțin foarte greu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a traversat o perioadă dificilă, cu 7 meciuri la rând fără victorie, Nottingham Forest pare să fi trecut peste pasa neagră o dată cu succesul de la Newcastle. În aceste condiții, am ales pronosticul ”șansă dublă: 12 și peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,02 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 367 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,82 pentru pronosticul ”total goluri: peste 3,5” în meciul Manchester City – Sheffield United și o cotă de 2,02 pentru ”șansă dublă: 12 și peste 2,5 goluri” la Nottingham Forest – Manchester United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,67. Numai bună pentru un câștig de 367 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT