Sport

Jaf la vila lui Jack Grealish în timp ce jucătorul avea meci. Starul lui Manchester City, devastat: ”A fost traumatizant!”

Jack Grealish este ultima victimă de lux a hoților din Anglia. În timpul ce starul lui Manchester City se afla pe teren, vila sa a fost jefuită.
01.01.2024 | 18:37
Jaf la vila lui Jack Grealish in timp ce jucatorul avea meci Starul lui Manchester City devastat A fost traumatizant
Jack Grealish este ultima victimă de lux a hoților din Anglia. În timpul ce starul lui Manchester City se afla pe teren, vila sa a fost jefuită. Sursă foto: manchestereveningnews.co.uk
ADVERTISEMENT
01-01-2024
16:42

Grealish, uluit de jaful comis la vila

Jack Grealish a afirmat că este devastat de jaful produs la vila sa, mai ales că la momentul producerii faptelor în casă se aflau membri ai familiei sale.

”Nici nu pot să încep să explic cât de devastat sunt de spargerea care a avut loc la mine acasă acum câteva zile. Familia mea înseamnă totul pentru mine și nimic nu este mai important decât să-i știu în siguranță.

Aceasta a fost o experiență traumatizantă pentru noi toți. Sunt atât de recunoscător că nimeni nu a fost rănit. Am avut atât de multe experiențe și realizări uimitoare în ultimele 12 luni, dar sincer să fiu, cel mai bun an din viața mea în fotbal nu mi se pare ceva pe care să-l sărbătoresc.

Oamenii care comit aceste crime teribile nu au idee despre daunele pe care le provoacă vieții oamenilor. Sper că vor fi găsiți și aduși în fața justiției, astfel încât nicio altă familie să nu treacă prin ceea ce am trecut noi”, a scris Grealish, pe contul de Instagram.

Furturile din casele jucătorilor din Premier League s-au înmulțit în ultima perioadă. Ultimul pe lista hoților este starul lui Manchester City, iar prejudiciul este unul cu adevărat important.

Jack Grealish, victima unui jaf la vila sa din Cheshire

Internaționalul englez Jack Grealish a fost victima unui jaf în timp ce se afla pe teren în victoria obținută de Manchester City, scor 3-1, pe terenul echipei Everton. Hoții au intrat în luxoasa sa vilă și au lăsat o pagubă de peste un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Conform publicației The Sun, în timpul jafului în conac se aflau aproximativ 10 persoane, cu toții rude ale fotbalistului, care se adunaseră în living-ul de la parter pentru a urmări meciul din Premier League. Printre aceștia se aflau logodnica lui Grealish, Sasha Attwood, părinții acestuia, bunicul, două surori și fratele lui.

De altfel, familia este cea care a apăsat butonul de panică în momentul în care a auzit zgomote la etaj. Poliția, care s-a temut de o luare de ostatici, a sosit de urgență la vila lui Grealish folosind și un elicopter, însă hoții reușiseră deja să fugă.

ADVERTISEMENT

În ciuda securității extinse de la vila starului lui Manchester City, hoții au furat bijuterii și ceasuri în valoare de un milion de lire sterline, adică 1,15 milioane de euro. Poliția nu a făcut nicio arestare în acest caz și a lansat un apel pentru informații: ”Oricine are informații despre acest incident este rugat să contacteze poliția din Cheshire”.

Familia lui Grealish a rămas cu sechele după incident

”Familia este cu adevărat zguduită. Hoții au luat o mulțime de ceasuri și bijuterii. Ei și-au executat raidul când Manchester City juca cu Everton și toată familia lui se adunase la parter să-l încurajeze.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a fost rănit, dar a fost multă panică. Toată lumea era îngrozită pentru că toți erau atât de vulnerabili. Este o proprietate enormă, așa că este de înțeles de ce nimeni nu a auzit nimic la început.

Era prima dată când apropiații veneau la vila lui Jack Grealish, așa că nu erau familiarizați cu proprietatea. Când câinii au început să latre și au auzit zgomot la etaj, au apăsat alarma de panică de securitate”, a declarat un apropiat al fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Jack Grealish nu este singurul jucător de la Manchester City călcat de hoți. În urmă cu doi ani, portughezul Joao Cancelo, care între timp a ajuns la FC Barcelona, a suferit răni la cap după ce a ripostat și a încercat să le facă față celor patru intruși care i-au pătruns în locuință.

ADVERTISEMENT