Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 30 martie 2024. Câștig de 498 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 30 martie 2024, poate aduce un câștig de 498 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga.
29.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 30 martie 2024 Castig de 498 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 30 martie 2024, poate aduce un câștig de 498 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și României, în care se dau bătălii atât pentru salvarea de la retrogradare, cât și pentru titlu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,98 la MaxBet și așteptăm un profit rezonabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Nottingham Forest – Crystal Palace, din etapa a 30-a din Premier League, care începe la ora 17:00. Este un duel între două formații aflate în mare suferință.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Universitatea Craiova – Rapid București, din runda a 2-a a play-off-ului din SuperLiga, programată de la ora 21:00. Ambele combatante se află în urmărirea liderului FCSB.

Cotă de 2,12 de la Nottingham – Crystal Palace pentru biletul zilei

Marile campionate ale Europei își reiau cursul după scurta pauză cauzată de meciurile echipelor naționale, iar în Premier League se joacă o partidă extrem de importantă pentru subsolul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Nottingham se află într-o situație extrem de delicată din punct de vedere financiar și din această cauză s-a ales cu o penalizare de 4 puncte și a căzut pe locul 18 în clasament, care duce la retrogradare.

Jocul cu Crystal Palace devine extrem de important, iar faptul că nici oaspeții nu stau prea bine ar putea să fie punctul de răscruce pentru trupa lui Nuno Espirito Santo. La acest meci vom miza pe varianta ”1x și sub 2,5 goluri”, care are la MaxBet o cotă de 2,12.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Universitatea Craiova – Rapid aduc o cotă de 2,35

Unul dintre cele mai așteptate dueluri din acest weekend este cel din Bănie, acolo unde Universitatea Craiova și Rapid își dispută poziția de principală contracandidată la titlu pentru liderul FCSB.

Oltenii sunt extrem de îngrijorați din cauza faptului că nu-i vor avea la acest derby pe accidentații Vladimir Screciu și Nicușor Bancu. Chiar și așa, oltenii au variante pentru a-i înlocui și visează cu ochii deschiși la victorie.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Rapidul se află într-o situație dificilă după scandalul stenogramelor și arestarea lui ”Bocciu”, liderul galeriei. În aceste condiții, am ales pronosticul ”primul gol: Universitatea Craiova”, pentru că și cota de 2,35 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 498 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 2,12 pentru pronosticul ”1x și sub 2,5 goluri” în meciul Nottingham Forest – Crystal Palace și o cotă de 2,35 pentru ”primul gol: Universitatea Craiova” la Universitatea Craiova – Rapid București, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,98. Numai bună pentru un câștig de 498 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT