Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 6 ianuarie 2024. Câștig de 608 lei

Biletul zilei de vineri, 5 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 608 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Serie A.
05.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 6 ianuarie 2024 Castig de 608 lei
Biletul zilei de vineri, 5 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 608 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 19-a a campionatului Italiei, în care joacă formații din ambele părți ale clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,08 la Favbet și așteptăm un profit amplu.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Inter Milano – Hellas Verona, care începe la ora 13:30. Trupa lui Simone Inzaghi s-a instalat în fruntea ierarhiei din Serie A și vrea să țină ritmul până la final.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Sassuolo – Fiorentina, programată de la ora 21:45. Oaspeții visează la locurile de Champions League, în timp ce gazdele sunt în pericol de retrogradare.

Cotă de 1,93 de la Inter – Verona pentru biletul zilei

După un început de sezon puțin mai greoi, milanezii și-au revenit la timp și până la finalul anului 2023 au reușit să profite din plin de pașii greșiți ai marilor rivale și s-au instalat pe primul în clasament.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că formația lui Simone Inzaghi vine după remiza din deplasare cu Genoa, în care a primit gol de Radu Drăgușin, dar Verona este un adversar modest care nu ar trebui să pună prea mari dificultăți.

Trupa lui Marco Baroni este încă deasupra liniei de retrogradare doar datorită golaverajului, iar dacă vrea să scoată ceva din duelul de la Milano ar trebui să aibă o defensivă beton. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: sub 3”, care are la Favbet o cotă de 1,93.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Sassuolo – Fiorentina aduc o cotă de 3,15

Toscanii sunt în cel mai bun sezon din ultimii ani și atacă în forță Top 4 care să-i asigure participarea în stagiunea viitoare a Champions League. Asta ar însemna mai mulți bani la club și o stabilitate mai mare.

Fiorentina este neînvinsă în ultimele 5 etape și merge în Reggio Emilia pentru a lua 3 puncte absolut necesare pentru atingerea obiectivului. Însă, în ciuda sezonului mai prost, Sassuolo este o formație periculoasă.

ADVERTISEMENT

Eliminată și din Cupa Italiei, în ciuda golului marcat de Daniel Boloca, trupa lui Alessio Dionisi se poate concentra total pe salvarea de la retrogradare. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: exact 2”, pentru că și cota de 3,15 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 608 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 1,93 pentru pronosticul ”total goluri: sub 3” în meciul Inter Milano – Hellas Verona și o cotă de 3,15 pentru ”total goluri: exact 2” la Sassuolo – Fiorentina, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,08. Numai bună pentru un câștig de 608 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT