Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 1 aprilie 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din Liga 1

Biletul zilei de vineri, 1 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal interesante din campionatul României
31.03.2022 | 23:42
Biletul zilei la pariuri vineri 1 aprilie 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din Liga 1
Biletul zilei de vineri, 1 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal interesante din campionatul României. Sursă foto. Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 3-a a play-out-ului din Liga 1, în care se joacă pentru evitarea retrogradării. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,54 la Fortuna şi aşteptăm un profit major.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC U Craiova – CS Mioveni, care va începe la ora 17:30. Oltenii nu au voie să piardă puncte, pentru că altfel vor intra cu adevărat în hora locurilor care duc la baraj.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Chindia Târgoviște – Dinamo București, care are startul la ora 20:30. Este una dintre ultimele șanse ale ”câinilor” de a mai spera că vor putea să se bată cu șanse reale la clasarea deasupra liniei roșii.

Golurile de la FC U Craiova – CS Mioveni aduc o cotă de 2,24

În Bănie este un meci de care pe care în lupta pentru evitarea locurilor care duc la barajul pentru menținerea în Liga 1. ”Juveții” sunt în afara emoțiilor, dar orice punct pierdut, mai ales în fața unei contracandidate, îi poate afunda.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Problema elevilor lui Nicolo Napoli este că pauza datorată meciurilor echipei naționale nu prea le-a priit, fiind învinși categoric într-un meci amical de CSA Steaua, formație care evoluează în Liga 2 și nu are drept de promovare.

De partea cealaltă, Mioveniul are de partea sa moralul dat de victoria din runda precedentă în fața Chindiei și defensiva ”beton” creată de Alexandru Pelici. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 0-1”, pentru că și cota de 2,24 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,58 de la Chindia – Dinamo pentru biletul zilei

Târgoviștenii sunt departe de prestațiile foarte bune din sezonul precedent și au doar un punct deasupra liniei care stabilește echipele ce vor ajunge la baraj, astfel că băieții lui Emil Săndoi nu au voie să se relaxeze.

Dinamo a smuls un punct mare în runda precedentă cu Sepsi, dar pentru meciul de la Ploiești are infirmeria plină. Dusan Uhrin nu-i va avea la dispoziție pe experimentații Torje și Matei, alții sunt incerți, iar Kainourgios și-a reziliat contractul.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, este greu de crezut că bucureștenii vor putea să realizeze o mică minune. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe”, care are la Fortuna o cotă de 1,58.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 354 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,24 pentru pronosticul ”total goluri: 0-1” în meciul FC U Craiova – CS Mioveni și o cotă de 1,58 pentru ”nu marchează ambele echipe” la Chindia Târgoviște – Dinamo București, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,54. Numai bună pentru un câștig de 354 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT