Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 16 februarie 2024. Câștig de 546 de lei

Biletul zilei de vineri, 16 februarie 2024, poate aduce un câștig de 546 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga.
15.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 16 februarie 2024 Castig de 546 de lei
Biletul zilei de vineri, 16 februarie 2024, poate aduce un câștig de 546 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga. Sursă foto: Tudi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe primele două întâlniri din etapa a 26-a a campionatului României, în care evoluează echipe de prestigiu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,46 la MaxBet și așteptăm un profit satisfăcător.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Petrolul Ploiești – Politehnica Iași, care începe la ora 17:00. Ambele formații se află într-o pasă neagră și au nevoie urgentă de puncte pentru a-și îndeplini obiectivele.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Rapid București – FC Hermannstadt, programată de la ora 20:00. Giuleștenii au un start lansat în 2024 și vor să pună presiune pe liderul FCSB.

Golurile de la Petrolul – Poli Iași aduc o cotă de 2,55

”Lupii galbeni” au adunat doar 5 puncte în primele 4 etape din 2024 și au coborât în clasament fiind în pericol să rateze accederea în play-off. Trupa lui Florin Pârvu trebuie să-și revină cât mai repede dacă vrea să prindă Top 6.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că ofensiva a scârțâit serios în acest start de an, marcând doar 2 goluri, ploieștenii au continuat să se despartă de jucători importanți. Ultimul pe listă a fost atacantul Mihai Roman, plecat tocmai în Uzbekistan.

De partea cealaltă, ieșenii alternează jocurile bune cu prestații dezastruoase, iar marea problemă a echipei lui Leo Grozavu o reprezintă defensiva șubredă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Petrolul: peste 1,5”, pentru că și cota de 2,55 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,14 de la Rapid – Hermannstadt pentru biletul zilei

Fără doar și poate, giuleștenii sunt echipa momentului în România, cu 4 victorii din tot atâtea meciuri în campionat. Este adevărat că au fost succese la limită și cu mari emoții, dar Rapid a devenit principala contracandidată la titlu pentru FCSB.

Vestea bună primită de Cristiano Bergodi înaintea acestei întâlniri este că îl va avea la dispoziție pe căpitanul Cristi Săpunaru, ieșit accidentat în victoria de la Cluj cu CFR. Este un bonus pentru tehnicianul italian care se bazează foarte mult pe defensivă.

ADVERTISEMENT

Sibienii trag tare pentru a prinde un loc de play-off, însă din Giulești se pleacă foarte greu cu puncte. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri FC Hermannstadt: sub 0,5”, care are la MaxBet o cotă de 2,14.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 546 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 2,55 pentru pronosticul ”total goluri Petrolul: peste 1,5” în meciul Petrolul Ploiești – Politehnica Iași și o cotă de 2,14 pentru ”total goluri FC Hermannstadt: sub 0,5” la Rapid București – FC Hermannstadt, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,46. Numai bună pentru un câștig de 546 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT