Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 19 februarie 2021. Triplăm investiţia cu două meciuri

18.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 19 februarie 2021 Triplam investitia cu doua meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 19 februarie 2021. Două meciuri, unul în România şi celălalt în Germania, ne pot aduce triplarea investiţiei noastre, graţie unei cote totale de 2,92 la Get’s Bet. Mizăm pe favoriţi, o dată pe defensivă şi apoi pe atac.

Primul meci de pe biletul zilei este Universitatea Craiova – Hermannstadt, de la 20:30, în etapa cu numărul 24 din Liga 1. Oltenii sunt pe locul al treilea în campionat, iar o victorie i-ar ajuta să pună presiune pe FCSB şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Arminia Bielefeld – Wolfsburg este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Fluierul de start se dă la 21:30, iar oaspeţii au prima şansă într-o dispută cu formaţia de pe antepenultimul loc al Bundesligii.

Craiova nu ia gol, cotă 1,80 pe biletul zilei

Universitatea Craiova tinde să devină campioana remizelor în Liga 1. Din 8 rezultate de egalitate, câte are în total, şapte au venit în ultimele 9 etape, motiv pentru care oltenii au căzut de la şefia clasamentului până pe treapta a treia a podiumului. Universitatea are una dintre cele mai bune defensive din campionat, 13 goluri încasate, doar CFR a luat mai puţine (12). Mai mult, de patru meciuri (incluzând şi partida de Cupă cu Botoşani), oltenii nu au mai primit gol. Craiova s-a întărit cu Fedele şi Juan Camara, dar noul antrenor, grecul Ouzounidis, se teme de Sepsi şi Botoşani, despre care spune că se vor bate la titlu. 

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Hermannstadt trăieşte periculos. E pe locul 14 în clasament, după ce victoria cu FCSB din runda precedentă i-a adus o urcare de o poziţie. Sibienii n-au încasat mai mult de un gol pe meci în precedentele 5 etape, dar nici nu au reuşit să înscrie. Au fost victoria cu FCSB, o înfrângere 0-1 la Botoşani şi trei remize 1-1, la Arad, cu Gaz Metan şi Chindia.

Contra Craiovei, Hermannstadt a câştigat o singură dată, în august 2019, 2-1 pe teren propriu. În rest, au mai fost o remiză, 1-1 în chiar primul meci direct, şi trei succese ale oltenilor, toate la zero, 1-0 la Sibiu de două ori şi 3-0 în Bănie. Ultimele două confruntări s-au încheiat cu victoria oltenilor. În tur, a fost 1-0 pentru Craiova, iar sibienii au ratat un penalty. „Hermannstadt nu marchează“ are cota 1,80 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Wolfsburg, cotată cu 1,62 pe biletul zilei

Bielefeld vine după 4 partide spectaculoase, în special ultima dintre ele. După un succes cu 3-0 în faţa lui Stuttgart, Arminia a pierdut 1-5 şi 1-3 cu Frankfurt (acasă) şi Koln (deplasare), după care a furnizat o remiză neaşteptată, 3-3 cu supercampioana Bayern, la Munchen. Deşi au condus cu 2-0 şi 3-1, gazdele de astăzi au fost nevoite să se mulţumească doar cu un punct. În ciuda acestei prestaţii excelente, Bielefeld e pe 16 (din 18) în Bundesliga şi începe să simtă presiunea retrogradării.

Wolfsburg, în schimb, este una dintre cele mai în formă echipe din campionat. „Lupii“ au doar două înfrângeri în 21 de etape, ambele în deplasare, 0-2 la Dortmund şi 1-2 cu Bayern. În ultimele 5 etape, nimeni nu a reuşit să facă mai multe puncte decât Wolfsburg (13), care se află pe locul al patrulea, cu 39 de puncte, la egalitate cu Frankfurt, care e pe 3.

ADVERTISEMENT

În tur, Wolfsburg s-a impus la limită, 2-1, şi a luat toate cele 3 puncte. De altfel, deşi s-au întâlnit rar, Bielefeld evoluând mai mult prin liga secundă, ultimele 5 directe (din 2008 până acum) au fost toate în favoarea „lupilor“, care la precedentele trei vizite pe acest teren a câştigat la zero: 1-0 (2008), 3-0 (2009) şi 4-0 (2015, în Cupă). „2 solist“ are cota 1,62 la Get’s Bet.

Ne triplăm banii cu biletul zilei

În concluzie, dacă Universitatea Craiova îşi menţine poarta intactă în duelul cu FC Hermannstadt, pentru o cotă de 1,80, iar Wolfsburg ia toate cele 3 puncte din deplasarea la Bielefeld, cotă 1,62, putem câştiga de trei ori mai mulţi bani, graţie cotei totale de 2,92 oferită de Get’s Bet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT