Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 27 august 2021. Campionatele de top produc profit de 360 de lei la Get’s Bet

Biletul zilei de vineri, 27 august 2021, poate aduce un câștig de 460 de lei cu ajutorul a două meciuri din campionatele de top.
26.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 27 august 2021 Campionatele de top produc profit de 360 de lei la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Odată terminate preliminariile din cupele europene, revenim în competiţiile interne şi pregătim un bilet cu două partide din campionatele de top. Pronosticurile noastre au o cotă totală de 4,59, ceea ce înseamnă un profit de 359 de lei la Get’s Bet, pentru o miză de 100.

Primul meci de pe biletul zilei este Verona – Inter, care se joacă de la ora 21:45, în etapa a doua de Serie A. Oaspeţii sunt campionii en-titre şi vor încerca să-şi apere titlul. Drumul e lung, dar fiecare victorie contează.

ADVERTISEMENT

Nantes – Lyon este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Fluierul de start se dă la ora 22:00, iar meciul contează pentru runda cu numărul patru din Ligue 1. Lyon, una dintre candidatele la titlu, a ratat startul şi poate bifa primul succes stagional.

O victorie sigură a Interului aduce pe biletul zilei o cotă de 2,60

Inter a început cum nu se putea mai bine sezonul, cu un succes 4-0 cu Genoa. A fost al treilea an consecutiv când milanezii au înscris cel puţin patru goluri în primul meci al sezonului. Calhanoglu, care a trădat AC Milan şi a venit la rivală, s-a integrat deja, contribuind cu un gol şi un assist, în primele 15 minute ale jocului precedent. Cu victoria din prima etapă, Inter a ajuns la 19 succese în cele 25 de jocuri de Serie A în 2021. Doar Manchester City a obţinut mai multe în campionatele de top.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Verona, în schimb, a debutat cu o înfrângere, 2-3 în faţa lui Sassuolo. După ce „verzii“ au deschis scorul, Veloso a văzut două galbene înainte de pauză, iar pentru Verona era deja misiune imposibilă. S-a făcut 0-2, Zaccagni a redus din diferenţă, Traore a făcut 1-3, iar ultima reuşită a meciului a fost semnată de acelaşi Zaccagni. Prea puţin, prea târziu, şi Verona are zero în dreptul punctelor.

Şi nici nu pare capabilă să schimbe acest lucru. Pentru că, dacă ne uităm la directele cu Inter, o să observăm că balanţa se înclină foarte tare spre milanezi, care au 16 victorii în ultimele 20 de confruntări, plus patru remize. Aşadar Verona n-a bătut-o pe Inter de 20 de partide, o statistică elocventă. „2 pauză / 2 final“, pronosticul nostru pentru acest meci, are cota 2,60 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Primul succes pentru Lyon, cotă 1,76 pe biletul zilei

Nantes – Lyon se anunţă un meci interesant. „Canarii“ nu stau chiar rău, cu o victorie, un egal şi o înfrângere în primele 3 jocuri din Ligue 1, mai ales că anul trecut s-a salvat miraculos de la retrogradare. Nantes a avut nevoie de baraj pentru a rămâne în primul eşalon.

De partea cealaltă, Lyon a terminat pe 4, după ce multă vreme s-a luptat la titlu cu PSG şi Lille, ultima având câştig de cauză. Plecarea lui Depay la Barcelona a lăsat o gaură mare în atacul lyonezilor şi asta văzut. Dar şi mai slabă decât ofensiva a fost defensiva, care a cedat de 7 ori în trei partide, iar Lyon e acum imediat deasupra zonei roşii. Elevii lui Peter Bosz au nevoie de o victorie, ca să reintre pe făgaşul dorit.

ADVERTISEMENT

Iar Nantes poate fi prilejul perfect pentru Lyon să reintre în formă şi să urce în clasament. Are ascendentul moral după trei victorii în ultimele trei directe, dar trebuie să fie mai atentă în apărare. În runda precedentă, Lyon a ratat cele trei puncte după ce a condus cu 3-1. Dacă şi-a făcut temele şi a învăţat ceva din meciul contra lui Clermont (3-3), echipa oaspete poate pleca victorioasă. „2 solist“ are cota 1,76 la Get’s Bet.

Profit de 350 de lei cu biletul zilei

Aşadar, astăzi pariem pe victorie. Şi nu orice fel de victorie, cel puţin nu la Verona – Inter, unde spunem că oaspeţii vor conduce şi la pauză, şi la final, iar Get’s Bet ne dă o cotă foarte bună – 2,60 – pentru această opţiune. Un succes al lui Lyon la Nantes, cotat la 1,76, nu face decât să ne sporească profitul, care se ridică la 359 de lei, dacă ne dovedim inspiraţi.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT