Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 7 aprilie 2023. Câștig de peste 550 de lei cu meciuri din Spania și Italia

Biletul zilei de vineri, 7 aprilie 2023, poate aduce un câștig de peste 550 de lei cu ajutorul a două meciuri din La Liga și Serie A.
06.04.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 7 aprilie 2023 Castig de peste 550 de lei cu meciuri din Spania si Italia
Biletul zilei de vineri, 7 aprilie 2023, poate aduce un câștig de peste 550 de lei cu ajutorul a două meciuri din La Liga și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Spaniei și Italiei, în care există favorite clare, dar nu de puține ori s-au văzut surprize. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,73 la Favbet şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC Sevilla – Celta Vigo, din etapa a 28-a din La Liga, care începe la ora 22:00. Sunt două echipe aflate în partea a doua a clasamentului și care dacă nu sunt atente pot ajunge rapid în zona nisipurilor mișcătoare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este AC Milan – Empoli, din runda a 29-a din Serie A, programată tot de la ora 22:00. Campioana en-titre nu are voie să piardă puncte pentru a nu periclita poziția în Top 4.

Golurile de la Sevilla – Celta Vigo aduc o cotă de 3,05

Dacă oaspeții sunt undeva pe la jumătatea clasamentului, așa cum au obișnuit în ultimii ani, andaluzii sunt marea dezamăgire a acestui sezon și au doar patru puncte mai mult decât prima echipă aflată sub linia retrogradării.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan este una extrem de importantă pentru viitorul Sevillei, însă ea vine cum nu se poate mai prost, chiar înaintea primei manșe cu Manchester United din sferturile de finală ale Europa League.

Dacă pe fază de atac ambele formații s-au descurcat onorabil, problemele mari au apărut când a venit vorba de defensivă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 3 goluri”, pentru că și cota de 3,05 oferită de Favbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,88 de la AC Milan – Empoli pentru biletul zilei

”Diavolii roșii” sunt mai mult cu gândul la meciul cu Napoli din Champions League, însă trebuie să fie atenți și la campionat pentru că orice pas greșit îi poate scoate din Top 4 care permite participarea anul viitor în cea mai importantă competiție UEFA.

Trupa lui Stefano Pioli vine după o demonstrație de forță făcută chiar pe terenul liderului autoritar Napoli, dar nici Empoli nu este de neglijat. Echipa lui Răzvan Marin tocmai a pus capăt unei serii de 8 meciuri fără victorie.

ADVERTISEMENT

Este clar că Milan pleacă din postura de mare favorită și lupta pentru locurile de Champions League este o motivație mai mult decât suficientă pentru a face un joc bun. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist în prima repriză”, care are la Favbet o cotă de 1,88.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 573 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 3,05 pentru pronosticul ”peste 3 goluri” în meciul FC Sevilla – Celta Vigo și o cotă de 1,88 pentru ”1 solist în prima repriză” la AC Milan – Empoli, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,73. Numai bună pentru un câștig de 573 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT