Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 7 ianuarie 2022. Meciurile din Germania și Anglia ne aduc un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de vineri, 7 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Bundesliga și Cupa Angliei.
06.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 7 ianuarie 2022 Meciurile din Germania si Anglia ne aduc un castig de peste 300 de lei
Biletul zilei de vineri, 7 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Bundesliga și Cupa Angliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Germania și Anglia în care joacă două forțe ale fotbalului mondial. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,22 la Unibet şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Bayern Munchen – Borussia Monchengladbach, din etapa a 18-a din Bundesliga, care va începe la ora 21:30. Bavarezii încep returul la adăpostul unui avans de 9 puncte și se pot gândi deja la un nou titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Swindon Town – Manchester City, din turul 3 al Cupei Angliei, care are startul la ora 22:00. Oaspeții sunt într-o formă de vis și nu ar trebui să aibă probleme în a trece mai departe.

Golurile de la Bayern Munchen – Monchengladbach aduc o cotă de 1,76

Noul an în Bundesliga începe pe Allianz Arena, acolo unde Bayern primește vizita unei echipe care nu se regăsește deloc și care este mai aproape de retrogradare decâît de cupele europene, în ciuda unul lot foarte bun.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pe lângă problemele cu justiția a unor oameni care se află în con ducerea clubului, bavarezii trec printr-un moment extrem de greu din cauza absențelor numeroase. Antrenorul Julian Nagelsmann va trebui să improvizeze un prim ”11” în condițiile în care are jucători infectați cu Covid-19, accidentați sau plecați la Cupa Africii pe Națiuni.

În schimb, Bayern îl va avea la dispoziție pe golgheterul Robert Lewandowski și doar acest lucru ar trebui să lea fiori oaspeților. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 1,76.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,83 de la Swindon – Manchester City pentru biletul zilei

”Cetățenii” au onoarea să deschidă turul 3 din Cupa Angliei cu o partidă pe terenul modestei Swindon Town, formație aflată în partea superioară a clasamentului din liga a patra, dar care nu poate emite pretenții în fața liderului din Premier League.

Cu siguranță că Pep Guardiola își va menaja o parte dintre vedete, însă se știe faptul că spaniolului nu-i place să rămână descoperit și va deplasa întreg lotul, chiar dacă unii titulari de bază vor lua loc pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Phil Foden și-a cam pierdut locul de titular după escapada nocturnă făcută la finalul victoriei cu Leeds, dar plecarea lui Riyad Mahrez la Cupa Africii pe Națiuni i-ar putea oferi din nou un loc în primul ”11”. Pentru acest joc am ales pronosticul ”Phil Foden va marca”, pentru că și cota de 1,83 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 322 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,76 pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri” în meciul Bayern Munchen – Borussia Monchengladbach și o cotă de 1,83 pentru ”Phil Foden va marca” la Swindon Town – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,22. Numai bună pentru un câștig de 322 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT