Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 7 octombrie, 2022. Mizăm pe jocuri din Bundesliga și La Liga pentru un câștig de aproape 720 de lei

Biletul zilei de vineri, 7 octombrie, 2022, ne poate aduce un câștig de 719 lei cu două meciuri din campionatele Germaniei și Spaniei.  
06.10.2022 | 23:40
Biletul zilei la pariuri vineri 7 octombrie 2022 Mizam pe jocuri din Bundesliga si La Liga pentru un castig de aproape 720 de lei
ADVERTISEMENT

Campionatele tari ale Europei și-au intrat deplin în drepturi și ne oferă meciuri care ne fac să vibrăm și, de ce nu, să ne aducă și venituri financiare importante, dacă alegem să pariem pe câteva dintre cele care ne fac cu ochiul. Pentru ziua de vineri, 7 octombrie, 2022, am ales două partide în care urmărim un profit important, așa ca de început de weekend. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 7,19 la Fortuna.

Meciuri din Bundesliga și La Liga ne pot aduce un câștig de 719 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de vineri, 7 octombrie, 2022, cu o înfruntare din campionatul Germaniei, prima din etapa cu numărul 9. Am analizat înfruntarea dintre Hoffenheim și Werde Bremen și suntem convinși că avem varianta cea mai bună pentru un câștig semnificativ care să ne țină aproape de Fortuna și pentru celelalte meciuri din acest sfârșit de săptămână.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere vom merge în Spania pentru a fi martorii unui duel la fel de interesant, chiar dacă vorbim de o fostă mare echipă din Peninsula Iberică, Valencia, și Osasuna, una dintre cele mai controversate formații din campionatul în care strălucesc Real Madrid, deținătoarea Champions League și Barcelona, aflată în căutarea identității pierdute, la fel ca ”liliecii”.

Cotă de 2,32 pe biletul zilei în disputa Hoffenheim și Werder Bremen

Prima propunere de pe biletul zilei de vineri, 7 octombrie, 2022, este așa cum spuneam ceva mai devreme prima dispută din etapa a 9-a din Bundesliga, Hoffenheim – Werder Bremen. Ambele echipe ocupă poziții fruntașe în clasament și chiar dacă încă suntem în prima parte a sezonului credem că vom urmări la joc două dintre echipele care anul acesta vor fi printre performere.

ADVERTISEMENT

Heffenheim nu este o surpriză pentru niciunul dintre pariorii constanți pe Bundesliga. Echipa plecată dintr-un sătuc a ajuns o forță și asta nu de ieri, de azi, ci de câteva sezoane încoace, chiar dacă au mai fost și sincope. Locul 5 în clasament, pe care îl ocupă momentan este doar o continuare a ambițiilor celor care administrează clubul care în urmă cu un deceniu nu spunea mai nimic în fotbalul german.

De partea cealaltă, Werder Bremen este surpriza campionatului în curs. Sigur că poziția de lider a lui Union Berlin ar putea să ne facă să credem că ei sunt adevărații performeri, însă vom explica de ce, pentru noi, Werder este echipa ”pe verde” în acest campionat. În primul rând că este o formația nou promovată care pare să nu țină cont de nicio regulă și nici respect pentru marile cluburi din Bundesliga nu prea arat.ă

ADVERTISEMENT

În acest caz ne așteptăm la un meci deschis, departe de statistici de final de sezon, o luptă ”corp la corp”, între doi oponenți pentru care fotbalul primează. Alegerea noastră, veți vedea că are la bază statisticile care de cele mai multe ori nu ne mint. Tocmai de aceea și noi vom miza pe un rezultat în conformitate cu aceste cifre și vom paria pe: ”3-4 goluri în meci”, care are la Fortuna o cotă de 2,32.

Osasuna – Valencia ne aduce o cotă de 3,10 la biletul zilei

Pentru a doua propunere mergem în Spania pentru duelul dintre Osasuna și Valencia. Gazdele, o echipă considerată mică, dar care nu de puține ori ne-a demonstrat că fotbalul e spectaculos atunci când îl joci fără presiune. E adevărat că în ultimii ani au apărut informații conform cărora unele dintre rezultatele surprinzătoare ale lor au fost obținute pe căi mai puțin sportive.

ADVERTISEMENT

Noi nu ne lăsăm duși de acest val de ”bârfe”, deși fim fără foc nu iese, ci vom merge pe ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului pe terenul din Osasuna. Am luat în calculul nostru și rezultatele pe care Valencia le-a obținut pe terenuri străine, nu doar în acest campionat și am găsit pontul care ne poate aduce un venit mai mult decât generos, pentru a avea suficienți bani și pentru următoarele pariuri pe care ni le-am programat în weekend.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Din punctul nostru de vedere e clar că Valencia va încerca să obțină toate cele 3 puncte puse în joc. Gazdele, situate pe un nesperat loc 6, își poate face jocul exact așa cum l-a gândit antrenorul, fără să insinuăm ceva. Credem că ambele echipe vor înscrie dar nu vor risca întru totul. Pariem așadar pe: ”ambele marchează și sub 3,5 goluri”, pont care are o cotă de 3,10 la Fortuna.

 

Biletul zilei aduce un profit potențial de 719 de lei

Bilet (1)

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri, 7 octombrie, 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,32 pentru pronosticul ”3-4 goluri în meci” în duelul dintre Hoffenheim și Werder Bremen și o cotă de 3,10 pentru ”ambele marchează sub 3,5 goluri”, în partida dintre Osasuna și Valnecia, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 719 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT