Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 8 martie 2024. Câștig de 571 de lei

Biletul zilei de vineri, 8 martie 2024, poate aduce un câștig de 571 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și Serie A.
07.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 8 martie 2024 Castig de 571 de lei
Biletul zilei de vineri, 8 martie 2024, poate aduce un câștig de 571 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Italiei, în care joacă echipe cu ambiții la cupele europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,00 la Superbet și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC Botoșani – Farul Constanța, din etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din SuperLiga, care începe la ora 20:00. Campioana en-titre își joacă locul în play-off.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Napoli – Torino, din runda a 28-a din Serie A, programată de la ora 21:45. Miza este în tabăra napoletanilor care sunt deocamdată în afara pozițiilor de cupe europene.

Golurile de la FC Botoșani – Farul aduc o cotă de 2,00

”Marinarii” merg în nordul Moldovei cu un singur gând: victoria. Aceasta este necesară pentru ca trupa lui Gică Hagi să-și asigure locul în play-off de unde va încerca să atace pozițiile de Europa.

ADVERTISEMENT

Orice alt rezultat îi lasă pe constănțeni la mâna rezultatelor, așa că este de așteptat ca aceștia să caute să-și ia soarta în mâini. Mai ales că joacă pe terenul ultimei clasate, care s-a cam obișnuit cu gândul că va retrograda.

După un ușor reviriment în startul noului an, FC Botoșani s-a întors la jocul modest și cu toate că patronul Valeriu Iftime încă mai crede într-o minune șansele sunt minime. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 2,5”, care are la Superbet o cotă de 2,00.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,00 de la Napoli – Torino pentru biletul zilei

În ciuda faptului că napoletanii dau semne de revenire odată cu demiterea lui Walter Mazzarri și aducerea pe banca tehnică a lui Francesco Calzona, echipa nu mai are strălucirea din sezonul precedent când câștiga titlul.

Napoli încă mai are speranțe că va prinde un loc de cupe europene, deși pentru Top 4 lupta pare încheiată. În plus, toată lumea este concentrată pe parcursul din Champions League, acolo unde în optimi urmează duelul cu FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Torino se află ca de obicei la mijlocul clasamentului, însă acum mai mult ca niciodată este o formație cu un fotbal închis. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: sub 1,5”, pentru că și cota de 3,00 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 571 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”total goluri: peste 2,5” în meciul FC Botoșani – Farul Constanța și o cotă de 3,00 pentru ”total goluri: sub 1,5” la Napoli – Torino, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,00. Numai bună pentru un câștig de 571 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT