Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 9 octombrie 2020. Câştig de 260 de lei cu naţionalele de juniori

09.10.2020 | 10:18
Biletul zilei la pariuri vineri 9 octombrie 2020 Castig de 260 de lei cu nationalele de juniori
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 9 octombrie 2020. Campania de calificare la Campionatul European U21, unde şi România poate ajunge pentru a doua oară consecutiv, este în plină desfăşurare, nu mai puţin de 15 partide fiind programate pentru această zi. După o analiză atentă, am ales două partide care ne aduc o cotă totală de 2,59 la  Get’s Bet. Mizăm 100 de lei şi aşteptăm un câştig de peste 250 de lei.

Georgia U21 – Elveţia U21, de la 19:00, este primul meci de pe biletul zilei la pariuri. Oaspeţii ocupă primul loc în Grupa 2 şi pornesc favoriţi într-o confruntare cu echipa de pe locul al treilea. Deşi în clasament cele două naţionale sunt apropiate, Georgia are jumătate din punctele adversarului şi un meci mai mult disputat.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua partidă de pe biletul zilei, Scoţia U21 – Cehia U21, începe la 19:30. Situaţia este similară din punct de vedere al clasamentului, ocupanta locul al treilea primind vizita liderului grupei, dar meciul se anunţă mult mai echilibrat. În tur, cele două formaţii au remizat 0-0.

Victoria Elveţiei, cotă 1,55 pe biletul zilei

Georgia şi Elveţia sunt două echipe din partea de sus a Grupei 2 de calificare la Euro U21, cu gazdele pe locul al treilea şi oaspeţii în fotoliul de lider. Dar georgienii, cu 9 puncte din 7 meciuri, nu mai au şanse de a ajunge la turneul final. De cealaltă parte, Elveţia are maximum de puncte după şase runde şi se luptă cu Franţa pentru prima poziţie.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Georgia a reuşit 3 victorii, toate cu echipele slabe ale grupei. A început cu 4-0 pe teren propriu contra lui Liechtenstein şi 3-0 în Azerbaidjan. Apoi, au urmat 4 înfrângeri consecutive, 1-2 în Elveţia, 2-3 în Franţa, 2-3 în Slovacia şi 0-2 cu Franţa pe teren propriu. În ultima rundă, a câştigat 3-0 în Liechtenstein. Chiar dacă ar învinge în ultimele 3 partide pe care le mai are de disputat, toate pe teren propriu, cu Elveţia, Azerbaidjan şi Slovacia, Georgia ar acumula 18 puncte. Franţa, locul secund, are deja 15 şi 4 jocuri de disputat, iar Elveţia 18 puncte şi jocuri contra naţionalelor Liechtenstein şi Azerbaidjan.

Elveţia a reuşit un parcurs perfect până acum, inclusiv o victorie cu rivala Franţa, 3-1 pe teren propriu. Meciul decisiv pentru stabilirea câştigătoarei grupei este programat în ultima rundă, când elveţienii merg la Paris, dar până atunci trebuie să-şi menţină avansul de 3 puncte. Pentru asta, au nevoie să continue seria de victorii în următoarele 3 meciuri, pentru a le fi de ajuns o remiză în Hexagon. „2 solist“ are cota 1,55 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă 1,66 pentru un meci închis între Scoţia şi Cehia

Scoţia şi Cehia s-au anihilat reciproc în meciul tur, terminând la egalitate 0-0. Oaspeţii nu au pierdut niciun joc, având 15 puncte din 7 runde, 4 victorii şi 3 egaluri. Totuşi, la distanţă mică se află Grecia (13 puncte), Scoţia (11 puncte) şi Croaţia (10 puncte), toate având un meci mai puţin disputat, astfel că un eşec al cehilor, coroborat cu rezultate pozitive pentru celelalte, ar strânge foarte tare clasamentul, iar elenii ar deveni lideri. Acest meci ar putea fi decisiv pentru ambele naţionale.

Scoţia nu s-a resemnat, dar are un program foarte greu. După duelul din această seară, va întâlni San Marino – o formalitate -, dar apoi joacă împotriva Croaţiei şi Greciei, formaţii puternice, aspirante la primele poziţii. Punctul forte al scoţienilor a fost apărarea, cu doar două goluri primite, dar atacul a lăsat de dorit. Doar 5 reuşite au bifat gazdele de azi, două contra lui San Marino (2-0), două în Croaţia (2-1) şi unul în Lituania (1-0). De altfel, de fiecare dată când a marcat, Scoţia s-a impus. Celelalte trei partide au fost: 0-0 cu Lituania şi în Cehia şi 0-1 cu Grecia pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Cehia are o apărare la fel de bună ca a adversarului, dar şi cel mai bun atac din grupă, cu 17 goluri marcate. De precizat, 12 dintre ele au venit în dubla cu San Marino, aşa că nici media cehilor de goluri pe meci nu este foarte mare în general. În afara unui 2-1 în Croaţia, celelalte partide au avut cel mult 2 goluri pe tabelă. De aceea, ţinând cont de cât de bine au evoluat defensivele, suntem tentaţi să credem că meciul din această seară nu va oferi un festival de goluri. „Sub 2,5 goluri“ are cota 1,66 la Get’s Bet.

Câştig potenţial de 259 de lei cu biletul zilei

Biletul zilei la pariuri, vineri, 9 octombrie 2020
Biletul zilei la pariuri, vineri, 9 octombrie 2020

În concluzie, victoria Elveţiei U21 pe terenul Georgiei U21, coroborată cu un meci de cel mult două goluri între Scoţia U21 şi Cehia U21, înseamnă o cotă totală de 3,56 la Get’s Bet. La o miză de 100 de lei, biletul zilei ne poate aduce un profit de 160 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT