Sport

Billel Omrani, încă un scandal la FCSB! „Măi, Omrani, câtă minte să ai să faci asta? Ești accidentat și te filmează ăia!” Se lasă de fotbal?! Video exclusiv

Billel Omrani lipsește de la FCSB din cauza unei accidentări, însă atacantul francez a fost filmat în club. Dumitru Dragomir crede că nu va mai juca fotbal.
13.03.2023 | 14:59
Billel Omrani inca un scandal la FCSB Mai Omrani cata minte sa ai sa faci asta Esti accidentat si te filmeaza aia Se lasa de fotbal Video exclusiv
2 goluri în 16 meciuri a reușit Billel Omrani la FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

„Profețiile lui Mitică”, emisiunea realizată de FANATIK, a revenit cu o nouă ediție plină de povești savuroase și dezvăluiri inedite ale lui Dumitru Dragomir. Ultima previziune îl vizează chiar pe Billel Omrani.

Billel Omrani, pe făraș la FCSB? Atacantul a „sărbătorit” accidentarea… în club

Atacantul francez s-a accidentat și ar putea lipsi între trei și patru săptămâni de la FCSB. Omrani a profitat de timpul liber și a fost surprins în club de ProSport, spre revolta lui Horia Ivanovici:

ADVERTISEMENT

„Cum să te duci mă, Omrani, să fii accidentat, să te prindă Budeanu prin cluburi?! Tu nu joci că ești accidentat, dar în loc să te refaci, te prinde prin cluburi! Bă, câtâ minte să ai?”, a spus nervos realizatorul emisiunii.

VIDEO MAI JOS: 

Dumitru Dragomir îl înțelege însă și pe Billel Omrani, însă nu e de acord cu escapada lui: „Să știi de la mine că fiind tânăr și cu bani, te duci în cluburi. Mă, dar să fii acasă la 12! Când ești tânăr, n-ai nici multă minte.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu știi cum trebuia să dea? Mintea când ești tânăr și către bătrânețe să ai mintea de la tinerețe. Mi-am dat seama câte greșeli am făcut în viața mea de 77 de ani. Unele dintre ele m-au propulsat, dar altele… Doamne Dumnezeule prin ce a trecut familia mea!”.

Horia Ivanovici a continuat însă tirul la adresa atacantului francez: „Și așa n-ai jucat la FCSB, n-ai rupt gura târgului. Te-ai accidentat, începe play-off-ul, te bați la titlu… Nu joci acuma cu Sepsi, următoarele meciuri, dar ce cauți în club? Nici n-ai șmecherie. Știi că nu îi place patronului. Când crezi că mai joacă Omrani la FCSB?”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu crede că Billel Omrani va mai juca la FCSB: „Inconștienți! Cred că se lasă de fotbal!”

„Oracolul de Bălcești” lovește cu o nouă profeție, de data asta despre Billel Omrani și crede că are deja soarta pecetluită la FCSB: „Gigi le-a făcut pe toate și știe tot. Îl păcălești pe el? El a fost… Inconștienți! Eh, mai joacă pe dracu! Cred că se lasă. Nici bani mulți n-a strâns”.

Billel Omrani e plătit regește la FCSB și Horia Ivanovici pur și simplu nu îl înțelege pe jucătorul francez: „I-a dat o grămadă de bani, îl plătește bine. A dat două goluri, n-a jucat nimic! În loc să te duci să stai bine, să te refaci că te înjură și te atacă toți?”.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 29 de ani a reușit doar două goluri și două pase decisive în 16 meciuri la FCSB. Omrani își încheie contractul la vară și este evaluat conform Transfermarkt la un milion de euro.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ în fiecare luni, începând cu ora 12:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT