Fotbal intern

Billel Omrani, laude pentru autoritățile române: „Au reușit să gestioneze bine situația”. Cum se pregătește atacantul lui CFR Cluj

21.03.2020 | 21:56
Billel Omrani laude pentru autoritatile romane Au reusit sa gestioneze bine situatia Cum se pregateste atacantul lui CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Billel Omrani a ales să rămână în România după suspendarea campionatului și se pregătește acasă, conform unui program dat de antrenorul Dan Petrescu.

Billel Omrani, ca acasă în România

Franța este una dintre cele mai afectate țări din Europa, înregistrându-se 450 de decese din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Francezul Billel Omrani a ales să rămână în România după suspendarea fotbalului, iar decizia s-a dovedit a fi inspirată, situația fiind, totuși, mai bună decât în „Hexagon”.

Atacantul celor de la CFR Cluj a remarcat măsurile de precauție luate rapid de autoritățile din România și a dezvăluit cum se menține într-o formă fizică cât mai bună în perioada de suspendare a fotbalului.

ADVERTISEMENT

În România nu au închis totul pentru că nu sunt foarte multe cazuri. Autoritățile române au reușit să gestioneze rapid și bine situația și au evitat o răspândire prea mare. Fotbalul este în impas și este oprit, așa cum se întâmplă cam peste tot în Europa.

Noi, la CFR Cluj, am oprit antrenamentele acum o săptămână. Stau acasă și încerc să mă pregătesc, cum pot mai bine. Lucrez cu greutățile, fac tracțiuni și abdomene și alerg în jurul casei sau unde nu sunt prea mulți oameni”, a declarat Billel Omrani pentru publicația franceză La Provence.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, decisiv pentru parcursul european reușit de CFR Cluj

Billel Omrani a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la CFR Cluj în acest sezon, în care formația lui Dan Petrescu a reușit să treacă de trei tururi preliminare din Champions League și să termine pe locul secund în grupa din Europa League, din care au mai făcut parte Celtic, Lazio și Rennes.

Atacantul francez a marcat de șase ori în cele opt partide bifate în preliminariile Ligii Campionilor, și a reușit golul decisiv al victoriei cu Lazio, de la Cluj, din runda inaugurală a fazei grupelor din Europa League.

ADVERTISEMENT