Sport

Bitolia Sport dă startul spre EURO cu noile tricouri „Suporteri România”! Germania, venim! Hai România!

Bitolia Sport lansează linia originală de tricouri „Suporteri România” pentru fanii echipei naționale care vor susține pe tricolori în Germania sau de-acasă la EURO 2024.
12.04.2024 | 10:28
Bitolia Sport da startul spre EURO cu noile tricouri Suporteri Romania Germania venim Hai Romania
Bitolia Sport dă startul spre EURO 2024 cu noile tricouri „Suporteri România”! Află unde, când și cum! Germania, venim! Hai România!
ADVERTISEMENT

BITOLIA SPORT se pregătește și ne pregătește pentru aventura echipei naționale a României la turneul final EURO 2024! Lansează o linie nouă de echipamente „SUPORTERI ROMÂNIA” cu care să colorăm tribunele la marea competiție din Germania în această vară fierbinte.

BITOLIA SPORT dă startul spre EURO cu noile tricouri „SUPORTERI ROMÂNIA”! Germania, venim! Hai România!

Așteptarea de 8 ani de la ultima participare a echipei noastre naționale la un turneu final EURO se apropie de final. Au rămas doar două luni până când România va juca primul meci din Grupa E, pe 17 iunie, de la ora 16:00, cu Ucraina, pe „Allianz Arena” din Munchen.

ADVERTISEMENT

Vor urma încleștările cu Belgia (22 iunie, de la ora 22:00, pe „Rhein Energie” din Koln) și cu Slovacia, pe 26 iunie, de la ora 19:00, pe „Waldstadion” din Frankfurt. Apoi, sperăm toți ca tricolorii antrenați de Edi Iordănescu să fie prezenți în „optimi”, la începutul lui iulie.

Așa cum sperăm toți ca echipa națională a României să fie susținută „la locul faptei” de cât mai mulți suporteri, români și… nu numai! Iar „mareea românească” va avea nevoie, evident, de tricouri speciale, deosebite, originale, în spiritul celor cu care vor fi echipați tricolorii pe teren.

ADVERTISEMENT

Lansarea liniei originale „TRICOURI ROMÂNIA” va fi urmată de o sesiune de autografe cu Cristi Pulhac și Giani Kiriță

Ei bine, aceste tricouri cu adevărat „altceva” decât orice există „pe piață” și… în piață, le veți găsi, începând de mâine, sâmbătă, 13 aprilie, la BITOLIA SPORT! Mai exact în magazinul BITOLIA SPORT din Băneasa Shopping City – Galeria Feeria.

Linia specială de tricouri „SUPORTERI ROMÂNIA”, care va fi lansată mâine, la ora 12:00, va fi un… suport important, de fapt unic, al… suporterilor echipei naționale! „Uniforma” națională care trebuie să-i diferențieze, să-i facă inconfundabili pe străzile și pe stadioanele orașelor din Germania în care va juca echipa reprezentativă a României.

ADVERTISEMENT

La evenimentul de lansare a noilor tricouri „SUPORTERI ROMANIA”, pe care le veți găsi în exclusivitate la BITOLIA SPORT, veți avea ocazia să participați și la o sesiune de autografe cu foștii fotbaliști dinamoviști Cristi Pulhac și Giani Kiriță, cel de-al doilea fiind și Ambasadorul brandului BITOLIA SPORT.

BITOLIA SPORT s-a „născut” din imaginația și harul creatoarei de modă Oana Livia Badea

BITOLIA SPORT s-a deschis pe 9 martie, „născut” din imaginația și harul creatoarei de modă Oana Livia Badea, sufletul brandului BITOLIA. Care oferă, atât fotbaliștilor, cât și fanilor de orice vârstă ai sportului-rege o gamă variată de îmbrăcăminte sport și accesorii de calitate Premium, fabricate în România.

ADVERTISEMENT

Tricouri ale lui Dinamo, tricouri cu legendele lui Dinamo, tricouri vintage ale echipei națională, cu stema veche, a Republicii Socialiste România și, începând de mâine, sâmbătă, 13 aprilie, ora 12:00, tricouri din noua linie, special creată de Oana Livia Badea pentru EURO 2024, intitulată sugestiv „SUPORTERI ROMANIA”. Pe care le veți găsi în exclusivitate la BITOLIA SPORT, în Galeria Feeria din Băneasa Shopping City.

Magazinul-vestiar, pentru că arată exact cu un vestiar al unei echipe de fotbal, cu… duș în… cabina de probă! De fapt., corect spus este nu „al unei echipe de fotbal” ci „al lui Dinamo”. Vestiarul lui Dinamo.

Sloganul BITOLIA SPORT este „Poartă-ți pasiunea pentru fotbal cu mândrie!”

Mesajul pe care BITOLIA SPORT îl transmite tuturor iubitorilor fotbalului românesc, și nu numai, este simplu: „Încurajează Spiritul Sportiv Românesc și descoperă gama noastră variată de echipamente!”. Iar sloganul BITOLIA SPORT este „Poartă-ți pasiunea pentru fotbal cu mândrie!”.

Nu uita: sâmbătă, 13 aprilie, ora 12:00, Băneasa Shopping City, Galeria Feeria, tricouri originale „SUPORTERI ROMANIA”, în exclusivitate la BITOLIA SPORT! EURO, Germania, venim! HAI ROMÂNIA!

Lansarea tricoului României la EURO 2024

ADVERTISEMENT