Sport

Bitolia Sport „joacă” pentru Dinamo și România! Marea deschidere, sâmbătă, ora 12:00, în Băneasa Shopping City – Galeria Feeria

Bitolia Sport anunță marea deschidere sâmbătă, ora 12:00, în Băneasa Shopping City, Galeria Feeria! Echipamente sportive Premium ale lui Dinamo și ale echipei naționale a României!
08.03.2024 | 09:36
Bitolia Sport joaca pentru Dinamo si Romania Marea deschidere sambata ora 1200 in Baneasa Shopping City  Galeria Feeria
Bitolia Sport „joacă” pentru Dinamo și România! Marea deschidere, sâmbătă, ora 12:00, în Băneasa Shopping City - Galeria Feeria. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Visul oricărui suporter, pe lângă performanțele echipei iubite, este să poarte tricoul echipei favorite. Ei bine, acest vis al pătimașilor suporteri dinamoviști, dar și ai echipei naționale a României, va fi împlinit, va fi adus la realitate de BITOLIA SPORT, magazin unic în peisajul comercial din domeniu, a cărui deschidere va avea loc sâmbătă, ora 12:00, la Băneasa Shopping City – Galeria Feeria.

BITOLIA SPORT„joacă” pentru Dinamo și România! Marea deschidere, sâmbătă, ora 12:00, în Băneasa Shopping City – Galeria Feeria

Veți spune că tricouri ale echipelor de fotbal, nu numai din România, dar și din fotbalul mare al campionatelor de top din Europa, se găsesc și în… Obor, cu tot respectul pentru cea mai mare piață din București.

ADVERTISEMENT

Da, dar nu se pot compara. Calitatea, gama variată de modele, originalitatea nu se pot compara. BITOLIA SPORT oferă suporterilor nu numai dinamoviști, ci și ai echipei naționale a României și ai altor echipe tricouri de o calitate „campioană”, numărul 1 al materialelor și modele originale, în exclusivitate.

De sâmbătă la prânz vei găsi la BITOLIA SPORT o gama variată de echipamente sportive, calitate Premium, cu accent pe articolele dedicate echipei naționale a României și lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Încurajează Spiritul Sportiv Românesc și descoperă gama variată de echipamente de la BITOLIA SPORT!

Mesajul pe care BITOLIA SPORT îl transmite tuturor iubitorilor fotbalului românesc, și nu numai, este simplu: „Încurajează Spiritul Sportiv Românesc și descoperă gama noastră variată de echipamente!”

„Încurajează Spiritul Sportiv Românesc și descoperă gama noastră variată de echipamente la BITOLIA SPORT! De la tricouri și geci cu Romania si Dinamo, până la genți și echipamente sportive special concepute pentru susținerea echipei tale favorite, BITOLIA SPORT este destinația ta pentru echipamente sportive de calitate. Alătură-te nouă în ziua deschiderii magazinului BITOLIA SPORT, pe 9 martie, ora 12:00, la Băneasa Shopping City – Galeria Feeria și fii printre primii care își exprimă pasiunea pentru sportul românesc!”

Sloganul BITOLIA SPORT este „Poartă-ți pasiunea pentru fotbal cu mândrie!”

BITOLIA SPORT a luat ființă din dragoste pentru sport, oferind atât sportivilor, cât și fanilor sportului de orice vârstă, o gama variată de îmbrăcăminte sport și accesorii de calitate Premium, fabricate în România.

ADVERTISEMENT

Activitatea principala este comerțul cu îmbrăcăminte sportivă și accesorii. Managementul BITOLIA SPORT este asigurat de persoane înalt calificate, care cunosc îndeaproape fenomenul sportiv, precum și cerințele sportivilor și ale fanilor sportului.

Obiectivul BITOLIA SPORT este să pună la dispoziție, atât în magazinele fizice, cât și online, echipamentele necesare practicării sporturilor pentru sportivi și antrenori, dar se adresează în egală măsură și tuturor celor care preferă îmbrăcămintea sportivă de calitate în viață obișnuită, de zi cu zi sau care participa la competiții sportive.

ADVERTISEMENT

BITOLIA SPORT este singurul producător autorizat de ACS FC Dinamo București

În acest moment, BITOLIA SPORT este singurul producător autorizat de ACS FC DINAMO BUCUREȘTI și, conform autocaracterizării de pe blog, „Ne mândrim cu faptul că putem susține tinerii fotbaliști și echipa tehnică cu cele mai bune soluții în materie de echipamente de joc și pentru antrenamente”. Și adaugă în continuare:

„Ne încurajăm clienții să ducă o viață activă și să practice sportul pe care îl preferă. Pasiunea pentru sport și căutarea permanentă a inovației ne-a ajutat să devenim un important jucător regional pe piață echipamentelor sportive, cu o creștere exponențială în ultimii ani.

La BITOLIA SPORT, ne dezvoltăm și inovăm în permanentă, deoarece vrem să oferim cele mai performanțe echipamente și accesorii tuturor iubitorilor sportului pentru a-i ajută să își atingă obiectivele și maximum de potențial”

BITOLIA SPORT înseamnă excelența echipamentelor… excelente! BITOLIA SPORT oferă echipamente de calitate superioară pentru toți suporterii și sportivii.

Nu uita: marea deschidere este sâmbătă, 9 martie, ora 12:00, la Băneasa Shopping City – Galeria Feeria și va fi o… feerie! A echipamentelor de excelență marca BITOLIA SPORT. Tricouri, geci și genți cu Dinamo și cu echipa națională a României, dar, atenție, și echipamente sportive special concepute pentru echipa ta favorită! Nu rata ocazia să te îmbraci cu tricoul visat!

Giani Kiriță, Ambasadorul BITOLIA SPORT, a făcut senzație la Fanatik Superliga cu un tricou cu Unicul Căpitan Cătălin Hâldan

Giani Kiriță este Ambasadorul BITOLIA SPORT, nu se putea să fie decât un „câine” adevărat, care „respiră” Dinamo la fiecare răsuflare, care trăiește cu Dinamo în suflet în fiecare secundă, care este Dinamo prin el însuși. Giani va prezenta, totodată, și marea deschidere a magazinului BITOLIA SPORT, sâmbătă, 9 martie, ora 12:00, la Băneasa Shopping City – Galeria Feeria.

De altfel, Giani a făcut senzație cu un superb tricou imprimat cu chipul de neuitat al Unicului Căpitan Cătălin Hâldan, la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea cea mai urmărită în online-ul sportiv românesc, proiect unic marca FANATIK. Fanatik Superliga, show creat și moderat de Horia Ivanovici. Tricou de suflet dinamovist, de amintire neștearsă pentru orice dinamovist, pe care îl vei găsi numai la BITOLIA SPORT.

„Este marca BITOLIA SPORT exclusiv. Iubitorii fotbalului vor găsi la BITOLIA SPORT tricouri cu fostele mari glorii ale lui Dinamo precum Mircea Lucescu, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae… Sunt și eu pe acolo, 😊 dar sunt și tricouri cu naționala României.

Propunerea de a prezenta echipamentul lui Dinamo am acceptat-o din prima, în secunda în care am primit-o, fără nicio ezitare. Când e vorba de Dinamo, pentru mine nu mai contează altceva. Când e vorba de echipamentul lui Dinamo, emblema lui Dinamo, istoria lui Dinamo, e vorba de sufletul meu.

…Și sufletele tuturor suporterilor dinamoviști, care vor avea de unde să-și cumpere orice tricou vor vrea ca să se simtă nu numai cu Dinamo, dar chiar în Dinamo în fiecare moment când vor fi îmbrăcați cu Mircea Lucescu, Cătălin Hîldan, Ionel Dănciulescu. BITOLIA SPORT le va oferi această posibilitate”

Sâmbătă, 9 martie, ora 12:00, la Băneasa Shopping City – Galeria Feeria, BITOLIA SPORT întră în joc pentru Dinamo, pentru echipa națională a României, pentru Spiritul Sportiv Românesc, iar tu ești invitat să-ți porți pasiunea pentru fotbal cu mândrie!

Bitolia Sport „joacă” pentru Dinamo și România!

ADVERTISEMENT