Life

Blaze și Izabela de la Mireasa au făcut marele anunț! Fanii au fost luați prin surprindere

Blaze și Izabela de la Mireasa, sezonul trecut, au făcut în sfârșit pasul cel mare! Cei doi foști concurenți au pus „Da” în fața ofițerului stării civile!
03.10.2021 | 11:19
Blaze si Izabela de la Mireasa au facut marele anunt Fanii au fost luati prin surprindere
Blaze și Izabela, foști concurenți la Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Blaze și Izabela din sezonul trecut al emisiunii Mireasa au luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul pe care l-au făcut în mediul online.

Cei doi foști concurenți, care în finala trecută s-au clasat pe locul trei și au refuzat să se căsătorească în direct, au făcut-o în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Blaze și Izabela nu au vrut să se grăbească cu cununia lor civilă. Și-au dorit să testeze dacă se potrivesc la fel de bine ca în casa Mireasa.

Blaze și Izabela de la Mireasa au spus „Da”

Se pare că a trecut suficient timp în care cei doi porumbei și-au dat seama că merită să facă marele pas al relației lor, acela de a fi uniți și în acte.

ADVERTISEMENT

Fanii foștilor concurenți nu ar fi crezut că Blaze și Izabela vor ajunge atât de repede în fața primarului pentru a se căsători. De altfel, cei doi au evitat să vorbească despre cununia civilă păstrând secretul pentru data de 2 octombrie. Da, ieri s-a produs fericitul eveniment din viața lor!

Blaze a anunțat cu puține minute înainte să devină soțul Izabelei că merge să se căsătorească. Foștii participanți de la Mireasa au mers în fața ofițerului de stare civilă îmbrăcați lejer. Nu au pus niciodată mare preț pe etichetă, ci au fost mereu spontani și în largul lor.

ADVERTISEMENT

Blaze a purtat o căciulă albă pe cap și era îmbrăcat casual, în niște adidași albi, o bluză și blugi negri. Izabela a fost și ea îmbrăcată destul de simplu. Bruneta a apărut într-un tricou și niște pantaloni mai largi tip pijama cu animal printuri. Din brațele sale nu au lipsit nici buchetele de flori.

blaze izabela
Blaze și Izabela de la Mireasa s-au căsătorit. Foto: Instagram

Fostul concurent de la Mireasa a participat la Splash

Tânărul influencer a primit, așadar, acordul mamei Izabelei, cu care a legat o prietenie la scurt timp după ce a revenit la viața normală de dinainte de reality-show. Blaze și mama Izabelei s-au înțeles de minune din prima. Ba chiar au făcut și un videoclip împreună, pe care bărbatul l-a postat pe Youtube.

ADVERTISEMENT

De când au ieșit de la Mireasa, cei doi s-au implicat în tot felul de proiecte ca și cuplu, dar și separat. Blaze devenise între timp concurent în show-ul Splash, vedete la apă. Nici Izabela n-a stat pe margine! Iubita lui GP Blaze a fost destul de activă pe rețelele de socializare, participând în vlogurile soțului ei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: