Life

Blocul cu 9 etaje din România, construit la mai puțin de 15 cm de o pasarelă pietonală. Se află într-o celebră stațiune de pe litoral

Există un bloc cu 9 etaje din România care e construit la mai puțin de 15 cm de o pasarelă pietonală. Ce văd locatarii atunci când se uită pe geam?
07.01.2024 | 18:00
Blocul cu 9 etaje din Romania construit la mai putin de 15 cm de o pasarela pietonala Se afla intro celebra statiune de pe litoral
Blocul cu 9 etaje din România, construit la mai puțin de 15 cm de o pasarelă pietonală. Sursă foto: observatornews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bloc din România cu 9 etaje a fost construit la mai puțin de 15 cm de o pasarelă pietonală. Se află într-o celebră stațiune de pe litoral, însă nu este clar ce se va întâmpla cu el.

Blocul cu 9 etaje din România, construit la mai puțin de 15 cm de o pasarelă pietonală

O imagine fără precedent a fost surprinsă pe litoralul românesc. Este vorba despre un bloc cu 9 etaje, construit la mai puțin de 15 cm de o pasarelă pietonală. Practic, cei care trec peste pasarelă văd direct în apartamentele oamenilor.

ADVERTISEMENT

Iar deși pare greu de crezut, cei de la observatornews.ro scriu că totul a fost construit în mod regal. În Mamaia se află celebrul hotel cu 9 etaje din România, construit într-un mod aparte.

Pasarela pietonală este practic lipită de clădirea cu zeci de apartamente. Și se pare că oamenii sunt obișnuiți cu ceea ce văd. Chiar un bărbat a povestit sursei citate că astfel de construcții sunt des întâlnite în zonă.

ADVERTISEMENT

„Aşa construiesc toţi dezvoltatorii aici, în Mamaia, şi este jale. De aia toată lumea pleacă în Grecia, în Turcia”, le-a povestit un bărbat celor de la observatornews.ro.

Care este povestea clădirii

Care este istoria acestui bloc din România cu 9 etaje? Clădirea a primit autorizație în doar 24 de ore, în 2011, când Radu Mazăre, care de altfel a fost condamnat la 9 ani de închisoare, pentru luare de mită și nu numai, era primar.

ADVERTISEMENT

Odată ce fundația a fost ridicată însă șantierul s-a oprit. Ulterior, pasarela, care era deja proiectată atunci când a fost autorizată clădirea, era amplasată la limita proprietății private.

După  mai mulți ani, Primăria Constanța a fost practic obligată să emită o nouă autorizație de construcție. Iar o solicitare în acest sens a fost de asemenea depusă chiar și anul trecut.

ADVERTISEMENT

„O modificare a proiectului prin supraetajare cu 20% din suprafaţa desfăşurată faţă de construcţia iniţială. Anul trecut, a fost solicitată o nouă modificare a proiectului deja autorizat care a fost respinsă de municipalitate. Din acest motiv, primarul a fost acţionat în instanţă”, Ionela Bărboi, purtătoare de cuvânt Primăria Constanţa.

În ciuda construcției ciudate a respectivului bloc din România, oamenii nu comentează ce se întâmplă, ci din contră, se amuză. O femeie spre exemplu își imaginează deja cum va arăta clădirea odată ce va fi finalizată, dar și ce vor vedea proprietarii, dar și turiștii.

„Specific! Specific românului în ultima perioadă. Fericitul proprietar al unui apartament la etajul 1? Probabil că o să se întreţină cu trecătorii”, a mai povestit o femeie, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT