Life

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pe litoralul românesc de Revelion. Prețuri complet neașteptate la final de an

Cât costă o noapte de cazare de Revelion pe litoralul românesc. Puțini se așteptau la aceste prețuri pentru noaptea dintre ani.
28.12.2023 | 22:00
Cat a ajuns sa coste o noapte de cazare pe litoralul romanesc de Revelion Preturi complet neasteptate la final de an
Cât costă o noapte de cazare la mare de Revelion. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei care își doresc să petreacă de Revelion la malul mării dau de prețuri neașteptate pentru o noapte de cazare. Mii de turiști au ales să-și petreacă noaptea dintre ani pe litoralul românesc.

Cât costă o noapte de cazare la mare de Revelion

În restaurantele și centrele de cazare de pe litoralul românesc se fac ultimele pregătiri pentru noaptea dintre ani. Mulți turiști au ales să privească artificiile de pe malul mării anul acesta.

ADVERTISEMENT

Astfel că, de Revelion, un număr mare de români va trăi emoțiile unui nou început în stațiunile de pe litoral. Ei vor avea parte și de o cină cu bucate tradiționale, dar și concerte live.

În același timp, vor avea la dispoziție mai multe facilități de relaxare, precum piscine, spa-uri sau săli de fitness. De menționat este, însă, că prețurile pentru o astfel de experiență sunt pe măsură.

ADVERTISEMENT

„Hotelierii au înțeles că trebuie să suplimenteze serviciile oferite pentru a atrage turiștii. Ne bucurăm de o creștere cu 20% a numărului de turiști și sperăm să avem și o vreme foarte bună”, a declarat Ovidiu Oprea, agent de turism, conform Antena3CNN. 

Prețurile sunt neașteptate

Cu doar câteva zile înainte de venirea turiștilor, pregătirile sunt în toi. Dar când vine vorba de costul pentru o noapte de cazare de Revelion, în Mamaia, de pildă, la un hotel de patru stele, se ridică la 1200 de lei.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, în cele 20 de hoteluri deschise, aproape toate locurile sunt ocupate, semn că românii nu se uită la bani atunci când vine vorba despre puțină relaxare pe final de an.

„Mai au vreo două zile la dispoziție și mai avem și câteva camere libere. Deci încă așteptăm doritorii. Avem un pachet special creat. Include trei nopți de cazare cu pensiune completă.

ADVERTISEMENT

Acces la zona spa, piscină, saune, jacuzii, sală de fitness, terapii incluse pentru doamne și pentru domni. Pentru doamne, un tratament facial deosebit. Pentru domni, un masaj al tălpilor și gambelor”, a spus Costina Ciorbaru, manager hotel.

ADVERTISEMENT