Life

Blonda care face furori în Antena 1! Ea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri – Foto

02.07.2020 | 09:38
Blonda care face furori in Antena 1 Ea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de stiri  Foto
Iuliana Pepene. FOTO: Instagram
ADVERTISEMENT

Antena 1 se mândrește cu cele mai frumoase prezentatoare din televiziune, printre care și cele care prezintă știrile de dimineață.

Iuliana Pepene este una dintre cele mai apreciate prezențe din trustul Intact și poate fi văzută zilnic la TV, cu noutăți zilnice.

ADVERTISEMENT

Blonda este de-o frumusețe răpitoare și își încântă fanii zilnic cu momente din viața ei.

Antena 1 a dat lovitura cu Iuliana Pepene

Prezentatoarea TV Iuliana Pepene este o prezență discretă la evenimentele mondene, însă pe Instagram lucrurile stau altfel. Ea este urmărită de aproape 60 de mii de oameni, fani care pornesc dimineața televizorul pentru a o auzi live la TV.

Blondă, înaltă, cu trăsături feminine care fac orice bărbat să întoarcă o privire, vedeta Antena 1 prezintă sigură pe ea în fiecare știrile dimineții.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Buna dimineața! Suntem la observator ☀️

A post shared by Iuliana_pepene (@iuliana.pepene) on


Pe rețeaua de socializare, Iuliana postează imagini din vacanță, cu ce își ocupă timpul, dar și cu diferite ținute care îi scot trupul în evidență.

Prezentatoarea “Observatorului” matinal de la Antena 1 are 29 de ani și o relație de un an cu bucătarul Dragoș Bercea, finalist la ”Top Chef”, din 2012.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

#monday #morning

A post shared by Iuliana_pepene (@iuliana.pepene) on


Arta gătitului este în familia tânărului, căci tatăl lui este președintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor și Cofetarilor din România. De altfel, Ștefan Bercea lângă Predeal, unde merg multe persoane publice și personalități publice.

Tags: