Life

Bobicioiu nu scapă de Zănoagă! Fratele lui Alex, fostul soț al Siminei Loica, vrea să-l bată!

Alex Bobicioiu l-ar putea întâlni în următoarea gală RXF pe fratele lui Alex Zănoagă, George! Se anunță o nouă bătaie de zile mari.
22.12.2022 | 09:45
Bobicioiu nu scapa de Zanoaga Fratele lui Alex fostul sot al Siminei Loica vrea sal bata
Alex Bobicioiu, provocat de fratele lui Alex Zănoagă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Se-ncinge din nou atmosfera în familia Bobicioiu-Loica! Partenerul Siminei, fostă concurentă la Puterea dragostei, ar putea ajunge în ring cu un alt Zănoagă, după ce l-a învins în septembrie pe fostul soț al iubitei sale, Alex, în gala RXF.

George Zănoagă vrea să-l bată pe Alex Bobicioiu

De data aceasta, cel care îi declară război total este George, fratele lui Alex, care s-a gândit să îl răzbune pe acesta, după ce a pierdut meciul și oportunitatea de a urca din nou în cușca MMA.

ADVERTISEMENT

Alex Bobicioiu, sau Bobi – după cum îi spune Simina -, a primit o nouă ofertă după victoria de la RXF, așa că va intra la luptă cu un alt adversar. Să fie acesta George Zănoagă?

Fratele lui Alex e dispus să îi arate perversa de pe Târgu Ocna lui Bobi, după cum a mărturisit recent. George a spus că nu are nimic personal cu Alex, în ciuda scandalului dintre fratele său și partenerul Siminei Loica.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Alex Zănoagă: „Eu zic că o să fie meciul, asta dacă acceptă și el”

Fratele lui Zănoagă dă ca sigură lupta dintre el și Bobicioiu, semn că își dorește foarte mult să îi aplice câteva lovituri de K.O.

„Mă rog, au fost niște scântei la început atunci, este normal, dar între timp tensiunile s-au diminuat. S-au dus de tot. Propunerea, întrebarea care a venit din partea lui Pitbull a fost una ok. Eu zic că o să fie meciul, asta dacă acceptă și el. M-a surprins și pe mine puțin sincer, dar eu sper să se concretizeze, chiar mi-aș dori, pentru că este un sport.

ADVERTISEMENT

Prin aceste meciuri pe care le facem la RXF vrem să îndemnăm cât mai mulți copii, cât mai multe persoane să se apuce de sporturi de contact. Te ajută atât pe partea fizică, cât și pe cea mentală.

De ce nu? El are un public foarte mare, eu la fel, deci…Dacă se concretizează, eu am zis că accept această luptă. Îmi doresc. Mai rămâne doar să se termine meciurile noastre și după aceea să vorbim despre noi”, a declarat George Zănoagă pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT