Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Bocciu” a sărbătorit în direct după Rapid – FCSB 4-0: “Sunt finii noștri! Le-am dat corecție!”

Toți suporterii din Giulești sunt în al nouălea cer după derby-ul Rapid - FCSB, scor 4-0. „Bocciu” a sărbătorit în direct la FANATIK SUPERLIGA.
10.03.2024 | 11:56
Bocciu a sarbatorit in direct dupa Rapid  FCSB 40 Sunt finii nostri Leam dat corectie
“Bocciu” a sărbătorit în direct după Rapid - FCSB 4-0: “Sunt finii noștri! Le-am dat corecție!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid București a învins categoric FCSB în derby-ul de pe Arena Națională cu 4-0, iar Liviu Ungurean a sărbătorit în direct la FANATIK SUPERLIGA. „Bocciu” nu a dormit toată noaptea după succesul împotriva rivalilor.

„Bocciu” a sărbătorit toată noaptea după Rapid – FCSB 4-0: „Ne bucurăm în continuare”

Trupa lui Cristiano Bergodi a făcut un pas important în lupta pentru titlu și a învins FCSB pe Arena Națională. Liviu Ungurean a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a mărturisit că nu a avut somn după succesul categoric din derby.

ADVERTISEMENT

„Nu am dormit deloc, savurez în continuare victoria minunată pe care băieții noștri ne-au oferit-o. Visăm și sperăm să învingem orice adversar, drept dovadă aseară ne-am bucurat cu toții și ne bucurăm în continuare pentru că este o victorie minunată.

Luăm fiecare meci în parte, vrem să ne bucurăm de fiecare meci în parte, să tragem linie și să vedem cine va fi campioana României. Publicul a fost minunat, să joci pe o Arenă arhiplină este o satisfacție, acolo vezi că tot ce am clădit în ultimii ani se adeverește.

ADVERTISEMENT

Cum spuneam acum câțiva ani de zile când eram în ligile inferioare, galeria Rapidului a înviat fotbalul românesc. Nu i-am auzit deloc aseară, am văzut doar o pată neagră la Peluza Nord. Întotdeauna voi milita pentru sprijinul suporterilor, niciodată nu voi îngrădii drepturile suporterilor și nu le voi confisca dragostea și mersul la stadion”, a spus „Bocciu”.

„Bocciu”, mesaj pentru FCSB: „Sunt finii noștri. Le-am aplicat o corecție”

Rapid a devenit expertă în derby-urile cu FCSB după ce în ultimele două confruntări au învins cu 2-1 și 5-1. Liviu Ungurean, liderul galeriei din Giulești, are un mesaj pentru suporterii „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Toți suporterii trebuie să meargă la stadion. A fost un meci frumos, un meci care nu s-a mai văzut în România în ultimii ani. Sunt bucuros pentru că toți iubitorii de fotbal au fost prezenți și au văzut corecția aplicată de Rapid celor de la FCSB.

Am fost foarte obosiți, ați văzut și dumneavoastră cum ne-am comportat și după meci am vrut să ajungem acasă și să ne bucurăm alături de familii. Nu mai contează nimic, după 4-0 ștergem cu buretele toate faptele rele și ne bucurăm de victorie.

ADVERTISEMENT

Suntem nașii lor, sunt finii noștri cei de la FCSB. Trebuie să ne spună pe unde ne văd să trăiți, nașu! Războiul continuă, aseară i-am spart cum i-au spart rușii pe ucraineni. Luăm fiecare meci în parte, ne prezentăm la fiecare meci cu dorința de a câștiga”, a declarat Liviu Ungurean.

„Rapid nu are teamă de nimeni. Ne prezentăm cu capul sus și pieptul înainte”

„Sunt fericiți că suntem acolo, Rapid a revenit de puțin timp și pentru noi este o performanță ceea ce se întâmplă acum. Rapid este pe un drum bun, avem o conducere solidă, avem o galerie puternică, o casă nouă și la Rapid sunt toate ingredientele pentru performanță și așteptăm performanță.

Rapid nu are teamă de nimeni și nu a avut niciodată teamă de nimeni. Rapid s-a prezentat mereu cu capul sus și pieptul înaintea. Cristiano este membru în familia Rapid, este antrenorul echipei și se manifestă exact ca un rapidist” a mai spus „Bocciu” la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea este transmisă live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Bocciu, SARBATOARE SI IRONII MAXIME IN DIRECT la Fanatik SuperLiga | Rapid - FCSB 4-0

ADVERTISEMENT
Tags: