Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bocciu, mesaj pentru Daniel Șendre, editorialistul Fanatik: „Eu nu joc șah!”

Liderul galeriei celor de la Rapid București, Bocciu, i-a transmis un mesaj în direct la FANATIK SUPERLIGA lui Daniel Șendre.
27.01.2024 | 09:48
Bocciu mesaj pentru Daniel Sendre editorialistul Fanatik Eu nu joc sah
Bocciu, mesaj pentru Daniel Șendre, editorialistul Fanatik: „Eu nu joc șah!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul pentru bilete la Dinamo – Rapid a încins spiritele între suporterii rivalelor din Capitală. Liviu Ungurean „Bocciu” a avut un mesaj pentru Daniel Șendre, după ce editorialistul Fanatik a aprins și mai tare derby-ul de pe Arena Națională.

Bocciu, mesaj pentru Daniel Șendre, editorialistul Fanatik: „Eu nu joc șah!”

La sfârșitul intervenției la FANATIK SUPERLIGA, Liviu Ungurean a ținut să îi transmită un mesaj lui Daniel Șendre: „Transmiteți- și colegului dumnevoastră care a făcut articolul acela despre mine că nu sunt jucător de șah. Nu joc șah, eu joc box”.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin a intervenit rapid după mesajul lui Liviu Ungurean, care va vedea derby-ul Dinamo – Rapid din Giulești: „Liviu, știu că joci box, dar nu cred că trebuia să o amintești în momentul ăsta. Nu îl apăr eu pe Șendre, dar credeam că nu amintești acuma de box. Nu acum cu boxul, că înțelege lumea altceva”.

Liderul galeriei celor de la Rapid București a ținut să lămurească situația la sfârșitul intervenției sale: „Dacă practic box de 25 de ani, ce înseamnă box-ul? Este un spor elegant, nobila artă”.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Dinamo – Rapid se va juca fără suporterii grupării de sub Podul Grant în tribunele Arenei Naționale, sămbătă, de la ora 20:00. Suporterii „alb-vișiniilor” au primit doar 2.800 de bilete și asfel au anunțat că refuză să se prezinte la confruntarea cu rivalii din Capitală.

Suporterii lui Rapid pot vedea derby-ul cu Dinamo în Giulești: „Familia este mereu împreună”

Conducerea celor de la Rapid a decis să deschidă porțile stadionului din Giulești pentru a suporterii să îi încurajeze de la distanță pe jucători. Derby-ul se va putea vedea pe cele două tabele de marcaj, iar accesul pe arena se va face de la ora 19:00 și este liber.

ADVERTISEMENT

„Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

ADVERTISEMENT

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri” scrie în comunicatul celor de la Rapid București de pe pagina de Facebook a clubului.

Bocciu, TOATE EXPLICATIILE DESPRE SCANDALUL PE BILETE de la Dinamo - Rapid

ADVERTISEMENT