Sport

Bogdan Andone, nervos după FCSB – FC Botoșani 3-2. “Liga 2 sau desființarea. Nu știu ce antrenor face ceva cu acești jucători”

Bogdan Andone a avut un mesaj clar pentru jucătorii săi după duelul cu FCSB. Antrenorul celor de la Botoșani a fost supărat pe prestația elevilor săi de pe Arena Națională.
25.02.2024 | 22:52
Bogdan Andone nervos dupa FCSB  FC Botosani 32 Liga 2 sau desfiintarea Nu stiu ce antrenor face ceva cu acesti jucatori
Reacția lui Bogdan Andone după meciul cu FCSB. Sursa Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a pierdut pe Arena Națională în fața liderului din SuperLiga, scor 3-2. La finalul partidei cu FCSB, Bogdan Andone a discutat despre jocul făcut de elevii săi și s-a arătat dezamăgit de aceștia.

Bogdan Andone, nervi întinși la maxim după înfrângerea cu FCSB. “Îi așteaptă liga a doua sau desființarea”

Bogdan Andone s-a arătat foarte nervos după meciul cu FCSB. Antrenorul celor de la FC Botoșani a tras un semnal de alarmă în vestiar și susține că aceștia ar trebui să se aștepte la retrogradare sau chiar la desființare dacă nu își vor schimba atitudinea în teren.

ADVERTISEMENT

“Cum să rezolv problemele? Ce să fac? Să intru eu și să joc? Le-am scris pe foaie, mare, cu roșu, să facem fault tactic. La faza golului eram 4 vs 2. Erau doi contra lui Coman și doi contra lui Tavi. Etapa viitoare o să intru eu să fac marcaj.

Liga 2 va fi! Dacă nu se trezesc și nu realizează unde sunt, vor fi în Liga 2, Liga 3, dați afară sau poate desființarea dacă nu vor să mai finanțeze.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei. Așa a fost la toate meciurile. O spun încă o dată! Dacă nu se trezesc și nu vor mai mult, ultimul loc va fi pecetluit.

Eu antrenez și le spun, dar ține și de detalii. Ține și de valoarea individuală a jucătorilor. Nu putem să ne așteptăm ca un junior să facă diferența. Cel mai bun lucru și singurul pozitiv este acela că marcăm câte 2 goluri. Dar sunt un milion de lucruri negative. În ultimele patru meciuri am câștigat doar unul”, a declarat Bogdan Andone, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Voiam să fac 5 schimbări la pauză

Moldovenii nu au reușit să profite de eliminarea lui Antwi din prima repriză chiar dacă au egalat imediat după pauză. După 15 minute de la startul reprizei secunde și oaspeții au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Kaprof.

Gazdele au mai luat un roșu în finalul meciului, dar nu a fost timp suficient pentru ca Botoșani să restabilească egalitatea. Oaspeții au marcat un gol repede după eliminarea lui Olaru, însă meciul s-a terminat cu victoria celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

În finalul intervenției de la Flash-Interviu, Bogdan Andone a mai discutat și despre diferența dintre jucătorii celor de la FCSB și cei de la FC Botoșani, dar și despre arbitraj.

“S-a văzut diferența și în teren între primul loc și ultimul loc. Am avut 25 de cartonașe galbene… Au venit jucătorii la pauză și mi-au spus să îi scot pentru că o să le dea roșu.

Voiam să fac 5 schimbări la pauză, erau avertizați jucători. Știam că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Asta a fost tenta din minutul 10, de la cartonașul roșu primit de FCSB.

Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben. Cădeau în fața mea, fără să îi atingem. Întrebați-i pe băieți ce s-a întâmplat pe teren și o să vă spună”, a mai spus antrenorul lui FC Botoșani.

FC Botoșani este pe ultimul loc în SuperLiga. Moldovenii au 20 de puncte după cele 27 de partide jucate în campionat, iar în următorul meci vor primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Duelul va avea loc joi, 29 februarie, de la ora 16:15.

Bogdan Andone, nervos după FCSB - FC Botoșani 3-2

ADVERTISEMENT