Fotbal intern

Bogdan Argeş Vintilă, preocupat de transferul lui Manea la CFR Cluj: “E clar că poate divulga anumite lucruri!” Ce spune despre cedările lui Nedelcu şi Gnohere

01.02.2020 | 11:48
Bogdan Arges Vintila preocupat de transferul lui Manea la CFR Cluj E clar ca poate divulga anumite lucruri Ce spune despre cedarile lui Nedelcu si Gnohere
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, de la ora 20:00, împotriva lui CFR Cluj, în primul meci oficial din 2020. “Roş-albaştrii” vor să obţină cele trei puncte în faţa campioanei ca să mai reducă ecartul în clasament, iar antrenorul Bogdan Argeş Vintilă a prefaţat această confruntare.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,47 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Bogdan Argeş Vintilă a admis că Manea: “Este clar că poate divulga anumite lucruri, am pregătit mai multe sisteme de joc”

Antrenorul FCSB-ului s-a declarat surprins că Manea a semnat cu CFR Cluj şi recunoaşte că ar putea să le furnizeze adversarilor informaţii după ce a făcut pregătirea în cantonament cu FCSB: “Ne aflăm în faţa unui joc foarte interesant.

Vom juca împotriva campioanei, o echipă experimentată, cu un antrenor foarte bun. Un meci de trei puncte, la fel de importante ca în oricare alt meci. Au un joc modern, dar noi suntem pregătiţi şi avem soluţii pentru orice va propune. 

ADVERTISEMENT

Eu ştiu că Manea a reziliat contractul cu noi. Unde merge, este problema lui. Este clar că poate divulga anumite lucruri, am pregătit mai multe sisteme de joc. Cred că mai mult bulversează dacă vine cu informaţii. Depinde de el dacă poate fi titular.

Ce să mă nemulţumească la Manea? Eu sunt mulţumit de jucătorii mei. Inclusiv de Manea. Şi dacă ştiam că pleacă la CFR Cluj ce făceam? Nu îl mai lăsam să se antreneze? Îl lăsam prin aeroport. M-a surprins plecarea la CFR Cluj, au destul de mulţi jucători în zona aia. Fiecare îşi alege ce vrea în viaţă”, a spus Vintilă.

ADVERTISEMENT

“Nedelcu şi Gnohere sunt în lot. Pentru moment, nimeni nu-i plecat”

Bogdan Argeş Vintilă a salutat revenirea Peluzei Nord alături de echipă şi consideră că fanii vor fi al 12-lea jucător. Antrenorul s-a ferit să vorbească despre transferurile lui Nedelcu şi Gnohere, spunând că ambii sunt în lot pentru meciul dde la Cluj:

“Craiova este foarte puternică, Viitorul e puternică. Primele 6 echipe sunt puternice toate.  Contează foarte mult aportul Peluzei Nord. Ştiam că avem foarte mulţi fani, dar acum vor fi mulţi şi la stadion. Vor fi al 12-lea jucător.

ADVERTISEMENT

Nedelcu este în lotul care va face deplasarea la Cluj. Pentru moment nu-i plecat, nu pot să îmi dau cu presupusul.  Harlem Gnohere este la antrenamente, va fi în lotul de la Cluj, este posibil să îl vedem în teren”, a spus Vintilă.

“Schimbarea stadionului nu va fi un minus pentru FCSB în play-off”

Antrenorul FCSB-ului a declarat că nu va fi nicio problemă faptul că vor evolua în play-off la Buzău şi speră ca după meciul cu CFR Cluj marşul spre locul 1 să continue: “Pot să schimb stilul de joc, nu-i nicio problemă. În momentul de faţă, pot să duc la capăt toate etapele până la final.

Dacă vine cineva este binevenit, dacă nu, oricum suntem acoperiţi pe toate posturile. Este posibil ca Ovidiu Popescu să revină mai repede. Schimbarea stadionului nu va fi un minus pentru FCSB în play-off. Eu vă spun că nu este nicio problemă pentru că vom avea suporterii după noi. Putem gestiona totul cum trebuie. Sper să continue acest marş spre locul 1. Ne dorim acest lucru. Darius Olaru s-a integrat foarte bine. Acum, dacă va fi titular sau nu, vom vedea”.

Bogdan Argeş Vintilă a încheiat conferinţa transmiţând condoleanţe familiei lui Ilie Bărbulescu, fostul jucător stelist fiind găsit fără suflare în apartamentul său: “Vreau să transmit condoleanţe familiei lui Ilie Bărbulescu. L-am cunoscut foarte bine, mergeam în deplasări. Viaţa este surprinzătoare, de aceea trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem. Vine momentul şi ce am făcut? Rămânem cu ura şi răutatea”, a spus Vintilă.

 

 

ADVERTISEMENT