Fotbal intern

Bogdan Argeş Vintilă, resemnat după înfrângerea cu Astra: “Ce titlu? Dacă jucăm aşa, e în pericol şi locul de cupă europeană” Ce spune de venirea lui Neubert

29.06.2020 | 22:18
Bogdan Arges Vintila resemnat dupa infrangerea cu Astra Ce titlu Daca jucam asa e in pericol si locul de cupa europeana Ce spune de venirea lui Neubert
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 2-3 meciul împotriva Astrei Giurgiu şi îşi ia adio de la campionat. Mai mult, echipa lui Vintilă cade pe locul patru şi tremură pentru un loc care i-ar asigura prezenţa în Europa. 

Roş-albaştrii ar putea să îşi joace prezenţa în cupele europene în Cupa României, acolo unde sunt cu un picior în finală. Însă, în ultimul act trebuie să treacă, cel mai probabil, de Sepsi Sf. Gheorghe pentru a-şi asigura locul în Europa League.

ADVERTISEMENT

Bogdan Argeş Vintilă a declarat după meciul pierdut cu Astra că este dezamăgit de modul în care a decurs meciul:

Bogdan Argeş Vintilă, resemnat după înfrângerea cu Astra

“Am făcut nişte greşeli elementare: poziţionare, marcaj în careu, lipsa de asumare a deciziei de a şuta la poartă. Lucruri simple. Puteam să marcăm. Sunt dezamăgit de faptul că am avut meciul în mână şi l-am pierdut.

ADVERTISEMENT

Toată lumea este în culpă pentru această înfrângere. Este comună şi este păcat. Eram într-un moment bun. Nici victoria cu Dinamo nu ne-a căzut bine. Am fost entuziasmaţi şi nu ne-a căzut bine. 

Vintilă îl aşteaptă pe Neubert: “Este binevenit”

Eu mă aşteptam ca din primii 11 să rezolv meciul. Jucătorii de pe bancă au adus un plus, dar nu am putut marca.

ADVERTISEMENT

Plătim tribut lipsei de personalitate din faţa porţii. Este greu de recuperat distanţa. 

Vom avea probleme şi pentru locul de cupă europeană. Trebuie să ne trezim şi să arătăm că suntem o echipă în fruntea clasamentului”, a spus Bogdan Argeş Vintilă.

Bogdan Argeş Vintilă a declarat că o eventuală venire a lui Neubert este oportună: “Orice om care aduce un plus în cadrul echipei este binevenit”

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,85 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT