Life

Bogdan Bolohan, coregraful de la Românii au talent, dezvăluiri din culisele galelor live: “Acești concurenți îți pot da un impuls incredibil”

Bogdan Bolohan, coregraful de la Românii au talent, a făcut câteva dezvăluiri din culisele galelor live ale show-ului de la Pro TV, înainte de prima semifinală.
13.05.2022 | 10:40
Bogdan Bolohan coregraful de la Romanii au talent dezvaluiri din culisele galelor live Acesti concurenti iti pot da un impuls incredibil
Bogdan Bolohan coregraful de la Românii au talent, dezvăluiri din culisele galelor live. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Bolohan, coregraful de la Românii au talent, a făcut dezvăluiri din culisele galelor live, spunând că semifinaliștii au mari emoții înainte de a urca pe scenă. Tânărul a fost și el concurent al emisiunii în trecut, iar din 2017 este coregraf.

Bogdan Bolohan, coregraful de la Românii au talent, dezvăluiri din culisele galelor live

Coregraful show-ului de la Pro TV spune că adoră aceste emoții pe care concurenții le au înainte de show-urile live, mai ales că a participat în trecut și a trecut prin toate etapele competiției. Bogdan Bolohan a ajuns în finală, dar nu a câștigat Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, tânărul a primit șansa de a activa în calitate de coregraf al emisiunii de talente. Bogdan îi ajută pe concurenți cu coregrafia, dar încearcă și să-i motiveze înainte de a urca pe scenă.

“Iubesc procesul dinaintea live-urilor. Simți emoțiile concurenților care sunt undeva la 99%… Dar ai și șansa de a lucra cu ei, de a-i motiva.

ADVERTISEMENT

Pentru mine e mai simplu deoarece am fost concurent, am trecut prin toate etapele: casting, audiții, semifinala și finala.

De fiecare dată când stau de vorbă cu ei, îmi aduc aminte de traseul meu și încerc să-i motivez cât mai bine. Este o oportunitate să fii pe această scenă, iar toată munca din spate este în folosul tău.

ADVERTISEMENT

Mulți se închid în emoții și uită de șansa de a fi pe această scenă. Lucrez cu fiecare dintre ei în parte și încerc să-i ajut pe zona de creativitate, de exprimare pe scenă.”, a declarat coregraful pentru libertatea.ro.

Bogdan Bolohan Românii au talent
Bogdan Bolohan este coregraf la Românii au talent din 2017. Sursa foto: Instagram

Bogdan Bolohan este de părere că fiecare concurent trebuie să-și creeze acea emoție pentru ca, ulterior, să o transmită publicului. Acesta a mai spus că unui dans nu trebuie să-i lipsească emoția.

ADVERTISEMENT

“Primul element – talentul (râde), dar pe lângă asta, nu trebuie să lipsească pielea de găină. Dacă atunci când performezi, îți creezi tu starea de emoție și tu ai piele de găină… atunci vor avea și cei care te vor urmări.”, a continuat el.

“Te trece prin toate stările posibile”

Totodată, Bogdan Bolohan îi îndeamnă pe telespectatori să urmărească galele live, întrucât vor avea toate stările posibile.

”Nu trebuie ratat pentru că are de toate! Te trece prin toate stările posibile: de la bucurie la tristețe, la motivație, la orice. Este vorba despre oameni și poveștile lor reale.

Sunt așa de motivați să exprime ceea ce vor și merită să vezi aceste povești de viață care te vor motiva și pe tine.

Acești concurenți îți pot da un impuls incredibil. Live-ul este conceput pentru a-ți oferi o stare mai mult decât fabuloasă!”, a mai spus coregraful pentru sursa citată.

Bogdan Bolohan mai face parte și din baletul emisiunilor Vocea României și Masked Singer România.

ADVERTISEMENT