Life

Manelistul Bogdan de la Ploiești, la un pas să fie ucis în Los Angeles! Au intervenit trupele speciale americane

Bogdan de la Ploiești ar fi nimerit în cel mai nefericit context posibil, la o petrecere din Los Angeles, unde se află în turneu. Artistul era să fie omorât în bătaie!
16.02.2023 | 11:15
Manelistul Bogdan de la Ploiesti la un pas sa fie ucis in Los Angeles Au intervenit trupele speciale americane
Bogdan de la Ploiești, la un pas să fie omorât în bătaie în L. A.
ADVERTISEMENT

Bogdan de la Ploiești ar fi dat de belea în Statele Unite! Aflat în, probabil, turneul vieții sale, la Los Angeles, cântărețul n-a avut parte de momente tocmai plăcute după un spectacol pe care l-a susținut.

Bogdan de la Ploiești, în mijlocul unui scandal uriaș în Los Angeles. Manelistul era să fie omorât în bătaie

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, manelistul care apare în filmul „Romina, VTM” era cât pe ce să fie linșat la o petrecere organizată în Anahaim, Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Artistul a cântat vinerea trecută acolo (10 februarie 2023), la restaurantul Dunărea. Mai multe persoane ar fi strâns bani pentru a face o chermeză într-o sală închiriată. În timpul parangheliei, Bogdan ar fi luat niște sume frumoase de bani, mii de dolari, de la niște persoane despre care se știa că sunt certate cu legea.

Pentru că nu le-ar fi onorat dedicațiile, Bogdan ar fi fost snopit în bătaie de respectivii indivizi. În apărarea manelistului ar fi intervenit, conform informațiilor FANATIK, un boxer român pe nume Daniel Rică Dăncuță, care a mai fost arestat în trecut în Statele Unite. Sportivul ar fi avut și el nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost dus de urgență la cel mai apropiat spital.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai aflat că s-a atras cu armă de foc în aer pentru ca participanții de la paranghelia terminată în baie de sânge să se liniștească. În sala unde a avut loc bătaia generală ar fi fost și femei și copii.

bdlp
Așa arată afișul evenimentului la care a cântat Bogdan de la Ploiești

32 de echipaje de poliție și mascații SWAT s-au mobilizat pentru a opri paranghelia sângeroasă

Martorii evenimentului au sunat la Poliție când și-au dat seama că situația se agravează de la un minut la altul. La fața locului au ajuns mascații SWAT și 32 de echipaje de poliție. Când au ajuns acolo, oamenii legii i-au pus pe toți petrecăreții, cam 100 de oameni, pe burtă, legitimându-i ulterior. Mai toți bărbații care s-au bătut au fost imediat încătușați.

ADVERTISEMENT

Bogdan ar fi ajuns la audieri, cântărețul aflându-se în America, la cântări, împreună cu Axinte și Angela Rusu. Trebuie precizat că Angela Rusu și Axinte nu au participat la paranghelia unde a avut loc încăierarea.

Este foarte probabil să existe la mijloc și o reglare de conturi între boxer și ceilalți temuți infractori. Sportivul se află, conform surselor FANATIK, în stare gravă la spital. Bogdan de la Ploiești e extrem de speriat și ar vrea să vină cât mai repede în țară.

ADVERTISEMENT

BDLP a ajuns anul ăsta star de cinema

FANATIK i-a contactat pe organizatorii evenimentului de la restaurantul din Los Angeles unde au cântat artiștii români pentru a afla mai multe amănunte despre ce s-a petrecut acolo, de fapt, dincolo de informațiile care au ajuns la urechile noastre. Până la această oră, niciuna din persoanele contactate nu a oferit un răspuns despre acest tămbălău.

Bogdan de la Ploiești a devenit, la începutul acestui an, și star de cinema, pe lângă succesul de care s-a bucură de doi ani încoace pe plan muzical. Manelistul joacă în filmul „Romina, VTM”, care a doborât recorduri la încasări, surclasând inclusiv fenomenul „Teambuilding” al lui Matei Dima (BROMania). În pelicula unde BDLP joacă rolul băiatului rău mai apar și Nicole Cherry (rol principal) și Rareș Maris, ex-câștigător One True Singer, reality-show difuzat de HBO.

ADVERTISEMENT