Life

Vedeta din Romina VTM, Rareș Maris, strict când vine vorba de concursurile pentru copii: „Nu te ajută cu nimic”

Rareș Maris a făcut câteva destăinuiri în premieră despre copilăria sa, despre cât de greu i-a fost să devină un nume în muzică.
19.01.2023 | 17:30
Vedeta din Romina VTM Rares Maris strict cand vine vorba de concursurile pentru copii Nu te ajuta cu nimic
Rareș Maris, cântăreț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Rareș Maris, actorul cu rol principal al filmului „Romina, VTM” și câștigător al concursului „One True Singer” difuzat de HBO Max, a spus adevărul despre concursurile muzicale pentru copii și cât de dificilă a fost copilăria sa. El a explicat că a crezut că participarea la anumite festivaluri o să îl ajute în vreun fel în carieră.

Rareș Maris, confesiuni în premieră despre copilăria sa

Rareș și-a încercat norocul în muzică de mai multe ori. Tânărul în vârstă de 23 de ani a mărturisit, în cadrul podcastului lui Gojira de pe YouTube, că el s-a apucat de cântat încă de la 10 ani, participând la un moment dat și în talent-show-ul pentru copii „Next star”, prezentat în trecut de Dan Negru la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Partenerul lui Nicole Cherry în pelicula pentru adolescenți „Romina, VTM” a spus că n-a avut o copilărie prea fericită, fiind mai mereu pe drumuri la festivaluri și că acum regretă că a crezut în importanța acelor concursuri muzicale.

Dur cu organizatorii de festivaluri de muzică pentru copii: „Nu te ajută la nimic”

„M-am simțit privat de copilăria normală, pentru că fac muzică de pe la 10, 11 ani. Am fost și la Next Star, m-am confruntat cu un val de faimă.

ADVERTISEMENT

O să zic, am 22 de ani, nu susțin să facă asta copiii, nu puteam să beau la 15 ani sau să fumez o țigară, pentru că, vezi, Doamne, îmi strică gâtul. Atunci eram frustrat că nu puteam face asta, toți din jurul meu făceau asta, la liceu.

Nu vreau să îi supăr pe cei care au festivaluri de genul ăsta, real vorbind, nu te ajută la nimic. Pe mine nu m-au adus într-un punct, nu știu, la un label, nu m-au adus în fața faptului de a face muzică, de a deveni într-adevăr un artist, ci doar era același festival tras la indigo. Cântai, primeai un premiu, nu câștigai niciun ban. Nu te ajuta cu nimic”, a declarat Rareș Maris pe YouTube.

ADVERTISEMENT

„Eram foarte trist pe la 13, 14 ani”

„Aș fi ieșit mai mult afară, aș fi stat mai mult cu prietenii. Îmi lipsea foarte mult partea asta. Eram foarte trist pe la 13, 14 ani că în fiecare weekend eu nu eram acasă. Îi vedeam pe prietenii mei ieșind în oraș, fumând o narghilea”, a mai explicat Rareș despre frustrările acumulate în copilărie și adolescență.

Rareș a spus câte ceva și despre emisiunea „One True Singer”, reality-show care i-a adus popularitatea de care se bucură acum, fiind comparat cu Justin Bieber de foarte mulți internauți.

ADVERTISEMENT

Maris a spus că, inițial, nu a vrut să participe în acest show, dar după mai multe convorbiri telefonice cu cei de la HBO, a ajuns la concluzia că poate fi o șansă pentru a-și îndeplini visul de a cânta.

A fost pe punctul de a refuza participarea la One True Singer: „Nu-mi plăcea neapărat ideea de talent-show”

„În mintea mea era meciul ăsta, războiul ăsta, dacă merită să fac pasul ăsta, dacă îmi doresc să mă asociez cu un talent-show sau nu. Nu-mi pare rău, dar nu-mi pare nici bine.

Am avut niște call-uri cu cei de la HBO și One true singer care mi-au explicat că ăsta nu e Vocea României și nici X Factor, aveam niște traume în trecut. Nu-mi plăcea neapărat ideea de talent-show.

Cred că, matematic vorbind, era două treimi de reality și o treime de talent-show. Cred că a contat cu adevărat partea de voce și ce poți să faci mai departe. Partea de reality a fost o cireașă de pe tort pentru omul de acasă”, a povestit Rareș.

Cântărețul a fost întrebat de Gojira cum gestionează mesajele de hate, care apar în mod firesc odată ce devii cunoscut în România. Rareș a spus că până acum nu l-au afectat și încearcă să evite să citească astfel de comentarii.

Care a fost primul comentariu de hate pe care l-a primit după ce a devenit celebru

„Mă consider o persoane destul de tare, care nu se lasă afectată de hate. La început citeam și vedeam tot. Primul comentariu a fost că fața mea seamănă cu fața regelui din Shrek.

N-o să uit niciodată asta. La freză e ok, semănăm, nu zic. Nu prea m-am lăsat afectat de hate, oricât de paradoxal ar suna. Încerc să nu le citesc, iar dacă le citesc îmi dau seama că sunt comentarii de la persoane frustrate”, a mai dezvăluit Rareș Maris.

ADVERTISEMENT