Life

Bogdan de la Ploiești, luat pe sus la un concert! Aroganța supremă a manelistului

Bogdan de la Ploiești a devenit idolul tinerei generații, fără doar și poate! Ce a pățit manelistul la un concert recent?
05.08.2023 | 15:56
Bogdan de la Ploiesti luat pe sus la un concert Aroganta suprema a manelistului
Bogdan de la Ploiești, cântăreț de manele. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan de la Ploiești a devenit un soi de ”prinț” sau ”rege” al manelelor, așa cum erau odinioară Adi Minune, Nicolae Guță sau Florin Salam.

BDLP, noul rege al manelelor, oficial?

Spunem asta văzând impactul uriaș pe care cântărețul de muzică de petrecere îl are indiferent unde merge. Recent, un concert pe care artistul l-a susținut, a fost luat pe sus de mulțime. Fanii l-au ținut pe o barcă gonflabilă, ca pe un adevărat faraon!

ADVERTISEMENT

Bogdan s-a lăudat cu această ”ispravă” și chiar a glumit pe seama momentului. A postat videoclipul cu pricina pe contul său de TikTok, spunând că el merge cu barca nu doar pe apă.

„Și eu merg cu barca, dar nu pe apă”, a scris BDLP la videoclipul pe care l-a urcat pe rețeaua de socializare a momentului.

ADVERTISEMENT

Fanii au intrat în jocul lui Bogda. Unii i-au spus că ar fi indicat să își schimbe numele în Noe de la Ploiești, amintind de celebra arcă din Biblie.

bogdan de la ploiești
BDLP, tratat ca un rege de fanii săi. Foto: TikTok

Bogdan de la Ploiești a fost purtat de oameni pe o barcă gonflabilă

O parte a celor care au ținut să comenteze la videoclipul pe care Bogdan l-a postat chiar azi pe TikTok l-au persiflat. Haterii s-au întrebat ce le-o plăcea oamenilor la muzica lui. Unii dintre răutăcioși s-au făcut că nu știu cine este el, în condițiile în care e peste tot.

ADVERTISEMENT

„Asta înseamnă să fii iubit!; Joacă în altă ligă al nostru!; Ba mergi pe apă, căci corpul uman e 70% apă; Dă-mi mie barca să merg la pescuit cu ea. Poate vezi în comentariu și mi-o trimiți!; 

Felicitări! Tu chiar știi să faci atmosfera! Ești foarte talentat! Ești aproape de public de fiecare dată! Dar ai grijă, să nu ți se urce faima la cap!; Foarte tare!

ADVERTISEMENT

Doar ești regele! La tine s-a pus stop din orice punct de vedere!”, sunt câteva din comentariile laudative la adresa lui Bogdan de la Ploiești.

 

ADVERTISEMENT