Life

Bogdan Lățescu rupe tăcerea! Dezvăluiri despre divorțul de cântăreața Francisca: „Nu mi-a picat bine”

Bogdan Lățescu a vorbit despre separarea de Francisca, dezvăluind motivul principal care a dus la această ruptură cu totul neașteptată.
12.01.2023 | 11:30
Bogdan Latescu rupe tacerea Dezvaluiri despre divortul de cantareata Francisca Nu mia picat bine
Bogdan Lățescu, singurele declarații despre divorțul de Francisca. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre cântăreața Francisa și luptătorul MMA Bogdan Lățescu a luat pe toată lumea prin surprindere. Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, motivele care au dus la separare, printre care se numără programul încărcat pe care îl aveau amândoi, distanța, dar și faptul că el și-ar fi dorit neapărat o familie, pe când bruneta s-a axat exclusiv pe muzică.

Bogdan Lățescu, singurele declarații despre divorțul de Francisca

A sosit rândul lui Bogdan Lățescu să își spună varianta despre acest divorț, una care nu diferă foarte mult de cea expusă public de Francisca. Sportivul a mărturisit pentru FANATIK care este, din punctul său de vedere, principala cauză care a dus la această despărțire, după 10 ani de când se cunosc.

ADVERTISEMENT

Lățescu nu a vrut să intre în prea multe detalii despre divorț, însă a spus ce e mai important de știut, după ce fosta sa soție a ieșit chiar și pe micile ecrane, în emisiunea lui Cătălin Măruță, făcând declarații despre finalul acestei povești de iubire.

„Ea a pus cariera pe primul loc și nu mi-a picat bine”

„Noi am divorțat de comun acord, nu văd de ce ar interesa acum ce a fost între noi câtă vreme nici căsătoria nu a interesat. Nu suntem nici Obama, nici Bush.

ADVERTISEMENT

Răceala s-a întâmplat în timp. Nu s-a întâmplat brusc. Noi suntem amici în continuare, ne ajutăm în continuare dacă e nevoie.

Păstrăm relația de prietenie. Am considerat că e mai bine așa. Noi eram într-o oarecare tensiune, să zic așa, de asta nu-mi plac chestiile astea în România, că se face tam-tam din orice.

ADVERTISEMENT

Îți spun doar atât: motivul principal al divorțului a fost că ea a pus cariera pe primul loc și nu mi-a picat bine. Eu știu că familia e cea mai importantă și apoi cariera”, a declarat Bogdan Lățescu pentru FANATIK.

„A fost un șoc în primele zile. Mi-am revenit, mie nu-mi trebuie psiholog”

Luptătorul MMA ne-a recunoscut că a fost deranjat de unele subiecte apărute în presă, legat de relația sa cu Francisca (n.r.: presupusa infidelitate a acesteia cu TJ Miles). Bogdan ne-a spus că lui nu îi place să fie cunoscut pentru ce se întâmplă în viața sa personală, având în vedere că a luptat din greu pentru cariera sa de sportiv de-a lungul anilor, plus că are de gestionat câteva afaceri unde nu au ce căuta mondenitățile.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Franciscăi a mai mărturisit că și divorțul l-a afectat, cu toate că a fost stabilit de comun acord. Acesta și-a revenit repede din punct de vedere emoțional.

„A fost un șoc în primele zile, dar e normal. În cîteva zile mi-am revenit, mie nu-mi trebuie psiholog. Vorbesc eu cu mine și totul e ok”, a adăugat Bogdan Lățescu.

Cu toate acestea, Bogdan ne-a zis că va continua să o susțină pe Francisca cât va putea, în tot ceea ce va face, și că relația de prietenie dintre ei va fi păstrată în continuare.

Întrebat dacă va relua luptele MMA, Bogdan ne-a zis că nu are de gând, deocamdată, pentru că nu este avantajos din punct de vedere financiar. Nici de galele RXF nu vrea să audă.

El motivează că în cadrul acestor evenimente, unde se câștigă, de altfel, destul de bine, nu sunt căutați sportivi profesioniști, ci tiktokeri, influenceri ori artiști din toate domeniile sau vedere de reality-show-uri, luptele fiind gândite pentru entertainment.

De ce a renunțat la luptele MMA

„Cu MMA nu am mai făcut nimic de vreo doi ani. Nu e avantajos din punct de vedere financiar. De exemplu, înainte de un meci MMA nu poți să faci nimic timp de câteva luni în afară de pregătire”, ne-a dezvăluit Bogdan.

Revenind la divorțul dintre cei doi, Francisca a făcut, așa cum vă spuneam în rândurile de mai sus, câteva dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK despre acest moment nu tocmai ușor al vieții sale.

Francisca: „El pierdea bani dacă venea cu mine”

„Vă spun sincer, nu aveam ce să mai facem. Relația cu el nu mai funcționa. El voia familie, copii. Eu tot spuneam că urmează și asta.

Vă spun sincer, eu vreau pe radio. Vreau să fac altceva, nu zic că nu vreau copii. Dar nu știu dacă acum. În plus, vacanțe, nu ne sincronizam. Eu voiam acum… El pierdea bani dacă venea cu mine. Și ne chinuiam reciproc. Iar asta nu e corect”, este confesiunea făcută de Francisca pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT